Newsroom

Newsroom

Πάτρα: Πετούν μολυσμένα νοσοκομειακά απόβλητα σε κάδους απορριμμάτων (δείτε βίντεο)

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, καθώς όπως καταγγέλλουν στο tempo24.gr κινδυνεύει η υγεία τους όταν κάνουν αποκομιδή των απορριμμάτων…

patra 13

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, καθώς όπως καταγγέλλουν στο tempo24.gr κινδυνεύει η υγεία τους όταν κάνουν αποκομιδή των απορριμμάτων από τα νοσοκομεία της περιοχής.

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο που έστειλαν στο tempo24.gr οι δημοτικοί υπάλληλοι της καθαριότητας νέο περιστατικό με αίματα που πετάχτηκαν στο πρόσωπο εργαζομένης είχαμε το πρωί του Σαββάτου, κατά την διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων από το Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας», (όπως φαίνεται στο βίντεο στους κάδους μεταφέρονται νοσοκομειακά απόβλητα).

Το απορριμματοφόρο ακινητοποιήθηκε άμεσα και επί τόπου έσπευσαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Σωματείου, ο Γραμματέας των εργατών Καθαριότητας, ο Επόπτης Αποκομιδής, οι Τμηματάρχες Αποκομιδής.

Εν συνεχεία ειδοποιήθηκαν ο Υπεύθυνος της Διοίκησης του Νοσοκομείου όπως και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, όπου και ανοίχτηκαν  κάποιες σακούλες μέσα στις οποίες βρέθηκαν αίματα, σύριγγες, καθετήρες και γενικά μολυσματικά απόβλητα.

Κλήθηκε η Αστυνομία, κατεγράφη το περιστατικό και τα νοσοκομειακά μολυσματικά απόβλητα παρέμειναν στους κάδους, καθώς οι εργαζόμενοι δεν θα προχωρούσαν σε αποκομιδή, αν δεν αφαιρεθούν τα νοσοκομειακά απόβλητα από τους κάδους.

Σημειώνουμε ότι το ίδιο συνέβη και στο 409 πρώην στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και δόθηκε εντολή να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…