Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

"Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό" λέει ο πατέρας Αντώνιος - ""Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές" απαντά η οργισμένη πρεσβυτέρα

πατηρ

Σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι φέρονται να είναι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, μετά την παραγγελία που έδωσε ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης προς την Οικονομική Αστυνομία ζητώντας τη διενέργεια έρευνας στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου.

«Δεν περίμενα μετά από τόση προσπάθεια να ακούγεται το όνομά μου για τέτοια πράγματα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι περασμένα στην Κιβωτό. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Όλα είναι των παιδιών. Δεν κρύβομαι από κανέναν», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Αν με ζητήσουν οι Αρχές θα εμφανιστώ αμέσως. Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό. Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες», φέρεται να είπε ο πάτερ Αντώνιος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Υπενθυμίζεται, ότι το ζευγάρι και άλλα άτομα από το περιβάλλον της «Κιβωτού», θα διερευνηθούν για τέσσερα κακουργήματα (υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος).

Η αντίδραση της πρεσβυτέρας

Οργισμένη είναι από την πλευρά της η πρεσβυτέρα, που νιώθει τεράστια πίεση μετά τους συνέχεις ελέγχους στα οικονομικά. Όπως αναφέρει, «νιώθει αδικημένη».

«Δεν έκρυψα ποτέ χρήματα σε μυστικές γωνιές. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για τις εξελίξεις. Οι νομικοί μας είχαν ενημερώσει τι θα συμβεί. Ανεβαίνουμε τον δικό μας Γολγοθά και θα αποδείξουμε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νομού».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…