Πληρώναμε χίλιους ένστολους για τη φιγούρα κάποιων

Ένας ολόκληρος στρατός αστυνομικών μαζί με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες τους ήταν ταγμένος στη φύλαξη πολιτών, που δεν το…

astyn 600x400 1

Ένας ολόκληρος στρατός αστυνομικών μαζί με τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες τους ήταν ταγμένος στη φύλαξη πολιτών, που δεν το είχαν ανάγκη και δεν το δικαιούνταν. Απλώς είχαν δόντι και έκαναν τη φιγούρα τους στο Κολωνάκι, στη Μύκονο και στα χωριά τους. Εμείς πληρώναμε κι αυτοί έκαναν το κομμάτι τους.

Μιλάμε για 1002 ένστολους, 115 αυτοκίνητα και 57 μηχανές, που η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, απέσυρε από τη φύλαξη επιχειρηματιών, εκδοτών και δημοσιογράφων και τους τοποθέτησε σε υπηρεσίες προστασίας του κοινωνικού συνόλου.

Να φυλάνε το γέρο και τη γριά που έχουν μπει στο στόχαστρο κακοποιών για τη σύνταξη τους. Να επεμβαίνουν άμεσα όταν τους καλεί ο φορολογούμενος και όχι να το παίζουν μόστρα κάθε ευνοούμενου του συστήματος.

Μένουν άλλοι 1300 αστυνομικοί για τη φύλαξη προσωπικοτήτων που η Πολιτεία κρίνει ότι αποτελούν πραγματικούς στόχους κακοποιών και άρα πρέπει να φυλάσσονται. Εκείνο που πρέπει να μάθουμε τώρα είναι τα ονόματα των ευνοουμένων και τους υπουργούς που ενέκριναν το αίτημα τους να έχουν προσωπική φρουρά.

Χίλιοι διακόσιοι αργόμισθοι είναι πολλοί για να το προσπερνάμε απλώς με μία διορθωτική κίνηση, κύριε Γιάννη Πανούση. Ο κίνδυνος υποτροπής, μόλις φύγετε από τη θέση σας είναι άμεσος.

 

Πηγή:apodytiriakias.gr

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…