Newsroom

Newsroom

Γιατί βρήκαν αλκοόλ στον Γιακουμάκη και τι συμβαίνει με την κηλίδα αίματος στο μαχαίρι

Σύγχυση έχει προκληθεί από δημοσιεύματα που κάνουν λόγo για την εύρεση αλκοόλ στις τοξικολογικές εξετάσεις του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αυτή η…

1 717

Σύγχυση έχει προκληθεί από δημοσιεύματα που κάνουν λόγo για την εύρεση αλκοόλ στις τοξικολογικές εξετάσεις του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αυτή η διαπίστωση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δίνει νέα τροπή στις έρευνες, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν ξανά τους μάρτυρες που ήταν παρόντες στο εστιατόριο, για να εξακριβώσουν αν είχε πιεί αλκοόλ κατά τη διάρκεια του τελευταίου του γεύματος.

Τι λένε καλά πληροφορημένες πηγές για το αλκοόλ

Σε ότι αφορά τις εξετάσεις σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές δεν έχουν βγεί ούτε οι ιστολογικές, ούτε οι τοξικολογικες εξετάσεις.

Από τα πρώτα δείγματα εμφανίζεται ίχνος αλκοόλ αλλά όπως επισημαίνουν ειδικοί πάντα ένα πτώμα σε σήψη παράγει αλκοολούχα βακτήρια.

Δεν προκύπτει η ύπαρξη δεύτερου ατόμου στον ίδιο χώρο με τον Γιακουμάκη

Από τα εγκλήματογικά εργαστήρια της αστυνομίας και τις εξετάσεις που έγιναν αποκλείεται η ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο χώρο και πάνω στην λεπίδα οι κηλίδες αίματος δεν ταυτοποιούνται με κανενός ούτε καν του ίδιου του Γιακουμάκη και αυτό οφείλεται στο οτι λόγω της υγρασίας αλλοιώθηκε το DNA. 

Επιπλέον το δείγμα αίματος ήταν λίγο, λόγω της αιμορραγίας του παιδιού.

Η ταυτοποίηση γίνεται από τα οστά

Όπως επισημαίνουν εξάλλου οι ειδικοί η ταυτοποίηση του DNA πχ για προγόνους δεν γίνεται απο αίμα αλλά από τα οστά

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…