Newsroom

Newsroom

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Αθηνά Τσάκαλου

Με δύο ψήφους υπέρ και μία κατά του Συμβουλίου Εφετών δόθηκε το πράσινο φως για την με περιοριστικούς όρους αποφυλάκιση της μητέρας των αδερφών Τσάκαλου, Αθηνάς Τσάκαλου. Οι όροι που επιβλήθηκαν στην 60χρονη γυναίκα είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η εμφάνισής της στο οικείο αστυνομικό τμήμα 3 φορές το μήνα, τη μη απομάκρυνσής της από την Σαλαμίνα, και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ

1 696

Με δύο ψήφους υπέρ και μία κατά του Συμβουλίου Εφετών δόθηκε το πράσινο φως για την με περιοριστικούς όρους αποφυλάκιση της μητέρας των αδερφών Τσάκαλου, Αθηνάς Τσάκαλου. Οι όροι που επιβλήθηκαν στην 60χρονη γυναίκα είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η εμφάνισής της στο οικείο αστυνομικό τμήμα 3 φορές το μήνα, τη μη απομάκρυνσής της από την Σαλαμίνα, και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ.
Ο συνήγορος της κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε «Η απόφαση είναι σύμφωνη με το κοινό περί Δικαίου αίσθημα και με τις παραδόσεις της ελληνικής κοινωνίας που δεν αποδέχεται τη συλλογική οικογενειακή ευθύνη και τις διώξεις σε βάρος γονέων και στενών συγγενικών προσώπων των κατηγορουμένων χωρίς σοβαρές ενδείξεις ενοχής».
Οι κρατούμενοι, καταδικασθέντες για την υπόθεση των «Πυρήνων» βρίσκονται ήδη σε απεργία πείνας από τις 3 Μαρτίου, με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση συγγενών και φίλων μελών της οργάνωσης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…