Newsroom

Newsroom

Τι απαντά ο Θεοδωράκης μέσω του "δεν έχω καμία σχέση με αυτό" protagon

To protagon.gr και το Ποτάμι απαντούν εκ μέρους του «δικαιούχου ονόματος χώρου» Θεοδωράκη. Διαβάστε σχετική ανάρτηση στο protagon: «Ο Πάνος…

theodorakis4 0

To protagon.gr και το Ποτάμι απαντούν εκ μέρους του «δικαιούχου ονόματος χώρου» Θεοδωράκη.

Διαβάστε σχετική ανάρτηση στο protagon:

«Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης διατηρεί ιδιοκτησιακή σχέση με το protagon. Αυτό, φυσικά, δεν είναι αληθές. Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει αποχωρήσει από το protagon, τόσο ως μέτοχος, όσο και ως μέλος της συντακτικής του ομάδας. Το protagon παραμένει ένα μέσο πολυφωνικό, πολυμετοχικό, που διοικείται αποκλειστικά από δημοσιογράφους.

Παραθέτουμε ανακοίνωση που εκδόθηκε από Το Ποτάμι, την οποία και υιοθετούμε απολύτως, ως προς τα στοιχεία που αναφέρει και όχι, φυσικά, ως προς τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς.

«Την άνοιξη του 2014 ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχώρησε από το protagon.gr. Η πρόθεση αποχώρησής του άλλωστε, έγινε δημόσια προς τους άλλους μετόχους στις 26.2.14, γεγονός που έχει καταγραφεί και στον Τύπο των ημερών. Η μεταβίβαση των μετοχών του ολοκληρώθηκε νομικά στις 25.6.14 (ενώ έναν χρόνο πριν, στις 28.6.13 είχε παραιτηθεί και από πρόεδρος του Δ.Σ. της Πρόταγκον ΑΕ). Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κατέχει σήμερα ούτε μια (αριθμός: 1) μετοχή της Ανώνυμης Εταιρίας που με ευθύνη της λειτουργεί το protagon.gr.

Το όνομα protagon.gr έχει κατοχυρωθεί από τον Σταύρο Θεοδωράκη πολύ πριν συσταθεί η Πρόταγκον ΑΕ και, όπως γνωρίζουν ακόμη και οι πρωτοετείς φοιτητές Νομικής και Πληροφορικής, αυτό δεν συνιστά ιδιοκτησία και δεν συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πρόταγκον ΑΕ.

Βέβαια, όλη αυτή η συζήτηση που προκαλεί ο πολυπράγμων υπουργός Αμύνης είναι εντελώς εκ του περισσού, καθότι ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως ήδη έχει δηλώσει, θα υπερασπισθεί στο δικαστήριο το δικαίωμα των δημοσιογράφων να γράφουν τις απόψεις τους χωρίς να τους κυνηγά με αγωγές κανένας πολιτικός, πόσω μάλλον ένας Καμμένος».

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…