Newsroom

Newsroom

Μετά την τραγωδία, επιβάλλουν την παρουσία δύο ατόμων ανά πάσα στιγμή μέσα στο πιλοτήριο

Τη μόνιμη παρουσία δύο ατόμων στο πιλοτήριο όλων των αεροσκαφών που βρίσκονται εν πτήσει ανακοίνωσε πως θα επιβάλει στο άμεσο…

pilot

Τη μόνιμη παρουσία δύο ατόμων στο πιλοτήριο όλων των αεροσκαφών που βρίσκονται εν πτήσει ανακοίνωσε πως θα επιβάλει στο άμεσο μέλλον η ομοσπονδία των γερμανικών επιχειρήσεων της πολιτικής αεροπορίας, μετά τη συντριβή του Airbus A320 της Germanwings, που σύμφωνα με Γάλλους εισαγγελείς πιθανόν οφείλεται σε εσκεμμένες ενέργειες του νεαρού συγκυβερνήτη.

Ερωτηθείσα σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, μια εκπρόσωπος της γερμανικής ομοσπονδίας, που αντιπροσωπεύει τις επιχειρήσεις του τομέα των αερομεταφορών, απάντησε ότι είναι σε θέση να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση που έκανε ο πρόεδρος της BDL, Ματίας φον Ράντοβ.

Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημόσιο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD, ο επικεφαλής της Lufthansa Κάρστεν Σπορ δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση την Παρασκευή, για να συζητηθούν τρόποι «οι οποίοι θα επιτρέψουν την αύξηση της ασφάλειας άμεσα». Στη συνάντηση αυτή αναμένεται να λάβουν μέρος εκπρόσωποι των μεγάλων επιχειρήσεων της αεροπορικής βιομηχανίας, της ομοσπονδιακής υπηρεσίας αερομεταφορών και των αρμόδιων αρχών, όπως σημείωσε.

Η θέσπιση του κανόνα της συνεχούς παρουσίας δύο προσώπων στο πιλοτήριο αναμένεται ότι θα συζητηθεί στη συνάντηση αυτή, πρόσθεσε ο Σπορ, σύμφωνα με το ARD.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…