Κατατίθεται το σχέδιο νόμου για τις επαναπροσλήψεις στο Δημόσιο

Ένα ένα τα στάδια μέχρι την ψήφισή του περνά το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την επαναπρόσληψη των διαθέσιμων κι απολυμένων του Δημοσίου. Τιτλοφορείται «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις» και κατατίθεται σήμερα Πέμπτη στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή.

2242408

Ένα ένα τα στάδια μέχρι την ψήφισή του περνά το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την επαναπρόσληψη των διαθέσιμων κι απολυμένων του Δημοσίου. Τιτλοφορείται «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις» και κατατίθεται σήμερα Πέμπτη στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή.

Το σχέδιο νόμου που συνέταξε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος κι η ψήφισή του από τη Βουλή, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, θα σημάνει την επιστοφή στο Δημόσιο των υπαλλήλων που απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, εξαιτίας μνημονιακών δεσμεύσεων. Από την κυβέρνηση έχουν τονίσει πως δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν οι επίορκοι υπάλληλοι.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…