Χυδαιότητα Τζήμερου στον ΣΚΑΪ: Αποκάλεσε Χίτλερ τον πρωθυπουργό – Αποχώρησε ο Μπαλαούρας (video)

Προκλητικός για μια ακόμη φορά ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας μιμείται…

tzimeros skai

Προκλητικός για μια ακόμη φορά ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας μιμείται τον… Αδόλφο Χίτλερ! Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα ο οποίος παραπονέθηκε σε έντονο ύφος. Μιλώντας στην εκπομπή του Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ, για την υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων, ο Θάνος Τζήμερος ανέφερε ότι «ξαναφέρνει τα φαντάσματα της Ευρώπης στο προσκήνιο. Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ελαφρότητα στην αντιμετώπιση ενός ευρύτατου ζητήματος και γίνεται για εσωτερική κατανάλωση» και στη συνέχεια είπε το χυδαίο: «Ο κ. Τσίπρας μιμείται την τακτική του Χίτλερ. Ο Χίτλερ δαιμονοποιούσε εχθρούς για να καλύψει εσωτερικές αντιδράσεις».

Ο παρουσιαστής αρκέστηκε σε ένα μεγαλοπρεπές… «ουάου», ενώ οργισμένη ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα. «Είναι ακατανόητο και προσβλητικό να τα λέτε αυτά» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αργότερα αποχώρησε αηδιασμένος από την εκπομπή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε αργότερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τζήμερος, σήμερα, με μια άθλια δήλωσή του παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον Χίτλερ. Αυτή του η δήλωση με έκανε να αποχωρήσω από την εκπομπή «Σκάι στις 6, όπου ήμασταν και οι δύο προσκεκλημένοι. Γνωρίζαμε  τον  μνημονιακό  οίστρο  του  κ.  Τζήμερου,   σήμερα διαπιστώσαμε  και  το  πόσο  αδιανόητα  χυδαίος  και  εθελόδουλος μπορεί να γίνει…».