Newsroom

Newsroom

Καμμένος: Χωρίς κάγκελα η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, γνωστοποίησε ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη…

kammenos parelasi

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, γνωστοποίησε ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί χωρίς κιγκλιδώματα και χωρίς υπερυψωμένη εξέδρα για τους επισήμους. Σε συνάντησή του με στρατιωτικούς συντάκτες, ο κ. Καμμένος διευκρίνισε, ότι για την απάλειψη της υπερυψωμένης εξέδρας των επισήμων συνεννοήθηκε με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Την παρέλαση θα πλαισιώσουν, πέραν των πτητικών μέσων και των μονάδων της Αττικής και της Βοιωτίας, 2 τάγματα εθνοφυλακής από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα. Οι πτήσεις των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσονται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης του προσωπικού των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επιβάρυνση στον προϋπολογισμό.

Με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ από τις 27 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την επέτειο της 25η Μαρτίου.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…