Newsroom

Newsroom

"Ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει Grexit" και δεν το λέει ο Βαρουφάκης…

«Η άποψη της Κομισιόν είναι η εξής: Ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει Grexit παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η…

varoufakis 35

«Η άποψη της Κομισιόν είναι η εξής: Ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξει Grexit παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα». Αυτή είναι η κατηγορηματική απάντηση που έδωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε σχετική ερώτηση της γερμανικής εφημερίδας «Welt am Sonntag».

«Κανένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται σε ηγετικές πολιτικές θέσεις στην Ευρώπη δεν εργάζεται προς την κατεύθυνση της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Η χώρα είναι και θα παραμείνει μέλος της νομισματικής ένωσης», τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν, προσθέτοντας πως αν η Ελλάδα εγκατάλειπε το ευρώ, αυτό θα οδηγούσε σε μια ανεπανόρθωτη απώλεια φήμης για ολόκληρη την Ε.Ε., σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η Ελλάδα οφείλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για μεταρρυθμίσεις έναντι των δανειστών της και η κυβέρνηση θα πρέπει να αντισταθμίσει τα όποιες έξτρα δαπάνες με εξοικονόμηση άλλων πόρων ή πρόσθετα έσοδα», σημείωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, συμπληρώνοντας πως το ΔΝΤ θα συνεχίζει να συμμετέχει στην χρηματοδότηση ευρωπαϊκών χωρών που τελούν σε οικονομική κρίση γιατί οτιδήποτε άλλο θα αντιμετώπιζε τεράστιες αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο της Γερμανίας.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…