Newsroom

Newsroom

Ο 40χρονος παιδεραστής κούρεψε την 14χρονη για να μοιάζει με αγόρι πριν τη βιάσει!

Περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγνωστη δράση του 40χρονου παιδεραστή του Περιστερίου, Φίλιππου Λεβέντου, που είχε μετατρέψει το βαν του…

pederas 3

Περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγνωστη δράση του 40χρονου παιδεραστή του Περιστερίου, Φίλιππου Λεβέντου, που είχε μετατρέψει το βαν του σε «ροζ» γκαρσονιέρα, βιάζοντας ανήλικα παιδιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας και του παππού της 14χρονης που έπεσε θύμα του παιδόφιλου, οι οποίοι μίλησαν στο STAR. Το κοριτσάκι είχε πάει να πάρει μια τυρόπιτα μέχρι το φούρνο και τότε την άρπαξε ο 40χρονος παιδεραστής, ο οποίος την κούρεψε για να μοιάζει με αγόρι και μετά την… βίασε! Ο παιδόφιλος άλλωστε είχε προτίμηση στα νεαρά αγόρια, και όχι τόσο στα κορίτσια.

«Η εγγονή μου φοράει κουκούλα γιατί ντρέπεται. Η μικρή μας είδε και δεν μας αναγνώρισε», είπε ο παππούς, ενώ συγκλονισμένη η μητέρα της μίλησε για την κόρη της και για την αντίδρασή της όταν είδε τον παιδόφιλο στην τηλεόραση.
«Το κορίτσι μου τον είδε στην τηλεόραση και ξεσήκωσε όλο το σπίτι από τα κλάματα. Φώναζε, μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι γείτονες. Έβλεπε ειδήσεις και άρχισε να κλαίει ξαφνικά και φώναζε. Τη ρωτάμε τι έπαθες; Και μας λέει: ‘Αυτός είναι που με κακοποίησε’, με πολύ κλάμα. Δεν μπορούσαμε να την συγκρατήσουμε. Και προχθές, πάλι τα ίδια. Είδε το αυτοκίνητο στην τηλεόραση, την άσπρη κλούβα, λέει: “αυτό είναι το αυτοκίνητο, σε αυτό ήμουν”…».

Η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι ο ανώμαλος 40χρονος προσέγγισε την μικρή μέσω Facebook, ωστόσο η μητέρα του κοριτσιού ισχυρίζεται πως δεν έχει ίντερνετ και υπολογιστή στο σπίτι και ότι ο παιδεραστής την άρπαξε από το δρόμο.

«Την ημέρα που έγινε το κακό, μας ειδοποίησαν και πήγαμε στη ΓΑΔΑ. Βλέπω την κόρη μου και δεν την γνώρισα. Ένα άγριο πλάσμα ήταν, φοβισμένο, με κομμένα μαλλιά σαν αγορίστικα. Είχε μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και αυτός της τα έκοψε τόσο κοντά να μοιάζει με αγόρι. Ένα πρωί πριν πάει σχολείο, πήγε στο φούρνο να πάρει μια τυρόπιτα. Άρχισε να περνά η ώρα και δεν επέστρεψε. Ανησυχήσαμε και αρχίσαμε να ψάχνουμε. Όλη την ημέρα δεν καταφέραμε να την βρούμε. Στις 12 το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο από τη ΓΑΔΑ και μαθαίνουμε ότι την βρήκαν στο Περιστέρι. Ζήσαμε μεγάλο εφιάλτη. Η μικρή δεν γνώριζε, δεν μιλούσε, είχε πάθει σοκ. Θέλω να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», είπε η μητέρα σοκαρισμένη. 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό