Newsroom

Newsroom

Μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο επειδή ντύθηκε "Κρίστιαν Γκρέι"

Σάλος στη Βρετανία με την εμφάνιση ενός 11χρονου μαθητή σε σχολική γιορτή, μεταμφιεσμένου σε “Κρίστιαν Γκρέι”. Ο πιτσιρικάς Λίαμ Σκόουλς…

Σάλος στη Βρετανία με την εμφάνιση ενός 11χρονου μαθητή σε σχολική γιορτή, μεταμφιεσμένου σε “Κρίστιαν Γκρέι”. Ο πιτσιρικάς Λίαμ Σκόουλς μεταμφιέστηκε στον σαδομαζοχιστή, πολυεκατομμυριούχο ήρωα του ερωτικού μπεστ-σέλερ “Πενήντα αποχρώσεις του γκρι”. 

Οι μαθητές ενός σχολείου του Μάντσεστερ, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας του βιβλίου, κλήθηκαν να μεταμφιεστούν στους αγαπημένους τους ήρωες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο πιτσιρίκος έφτασε στο σχολείο του φορώντας γκρι κοστούμι και γραβάτα, με μια μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του και εφοδιασμένος με ένα ηλεκτρικό καλώδιο για να δέσει με αυτό τη “σκλάβα” του! Η έκπληξή του ήταν μεγάλη όταν η διεύθυνση του σχολείου του διαμήνυσε ότι η ενδυμασία του ήταν “ακατάλληλη” για την περίσταση.

mikros gray2

Το συμβούλιο των καθηγητών του απαγόρευσε επίσης να ποζάρει για την καθιερωμένη φωτογραφία με όλους τους μαθητές μαζί και “τροποποίησε” το “μασκάρεμά” του ώστε να γίνει πιο αποδεκτό. Όπως είπε η διευθύντρια του σχολείου, «οι αποφάσεις αυτές αντικατοπτρίζουν τα υψηλά κριτήρια του σχολείου όσον αφορά τη συμπεριφορά και την προστασία των μαθητών».

mikros gray 3

Η 36χρονη μητέρα του μικρού, κα. Νίκολα Σκόουλς, υπερασπίστηκε την επιλογή του γιου της, τονίζοντας πως «όταν πήγε στο σχολείο χθες, όλοι οι συμμαθητές του αναγνώρισαν αμέσως το πρόσωπο που ενσάρκωνε», επικαλούμενη ως δικαιολογία τη μεγάλη προβολή που απέκτησε η ταινία στον Τύπο.  Διευκρίνισε ωστόσο στην Daily Mail, ότι ο μικρός Λίαμ, «δεν έχει διαβάσει τα βιβλία και δεν έχει δει την ταινία». «Δεν καταλαβαίνω γιατί το σεξ θεωρείται πιο επικίνδυνο από έναν δολοφόνο», πρόσθεσε έξαλλη η μητέρα, αναφερόμενη προφανώς στο γεγονός ότι ένας καθηγητής από το Μάντσεστερ είχε μεταμφιεστεί -χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα- σε “Ντέξτερ”, τον Αμερικανό κατά συρροή δολοφόνο της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…