Newsroom

Newsroom

Ερωτηματικά και τρομοκρατία στην Ξάνθη με την υπόθεση βιασμού

Μια υπόθεση βιασμού προκαλεί πολλά ερωτηματικά στην περιοχή της Ξάνθης .Το περασμένο Σάββατο η 21 έτους φοιτήτρια σύμφωνα με την…

dikastiko papas 660x330 1

Μια υπόθεση βιασμού προκαλεί πολλά ερωτηματικά στην περιοχή της Ξάνθης .Το περασμένο Σάββατο η 21 έτους φοιτήτρια σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα βιασμού από δύο άντρες 29 και 35 ετών .Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό την Κυριακή στην αστυνομία η οποία σύμφωνα με πηγές του koutipandoras.gr  έδρασε υποδειγματικά.
Οι δύο άντρες που φέρονται ότι βίασαν την φοιτήτρια είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής και σήμερα απολογήθηκαν ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας. Το γεγονός ότι η 21ετών κατάγεται από άλλη περιοχή ενώ οι φερόμενοι ως δράστες από την Ξάνθη έχει χωρίσει την πόλη στα δύο με τους φίλους και του συγγενείς των δυο αντρών να λένε ότι εκείνη προκάλεσε την πράξη.
Εντωμεταξύ σήμερα κατά την διάρκεια της απολογίας των δυο αντρών όπως αναφέρουν πληροφορίες του koutipandoras.gr οι συγγενείς των δυο ανδρών εξέφρασαν την αντιδρασή τους κατά των δημοσιογράφων που τόλμησαν να γράψουν για το συγκεκριμένο θέμα με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα γενικότερο κλίμα τρόμου στην περιοχή .
Την ίδια ώρα οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν σύμφωνα με δημοσίευμα του xanthipress.gr οτι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών πρόκειται να κρίνει για την προφυλάκιση ή μη των δύο κατηγορουμένων  για την υπόθεση βιασμού .
Οι δύο νεαροί απολογήθηκαν από το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία της Ξάνθης, στο πλαίσιο της τακτικής ανάκρισης. Λίγο πριν τις 6 προέκυψε διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για τους δύο κατηγορουμένους με αποτέλεσμα για την τύχη τους να αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών, που θα συνεδριάσει τις επόμενες μέρες.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέρ της προφυλάκισης των δύο κατηγορουμένων τάχθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ξάνθης ενώ κατά της προφυλάκισης η Ανακρίτρια.
Στους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκε το μέτρο του κατ΄οίκον περιορισμού, μέχρι την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου. Έξω από το Δικαστήριο της Ξάνθης είχαν συγκεντρωθεί το πρωί φίλοι και συγγενείς των κατηγορουμένων ενώ οργανώσεις κατά της έμφυλης βίας είχαν αναρτήσει σε σημεία της πόλης και πέταξαν φυλλάδια έξω από το Δικαστήριο. Η αγωνία των εμπλεκομένων με την υπόθεση συνεχίζεται μέχρι την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Καταγραφή 22

Ο γγ της ομοσπονδίας ταξί ξεσπά (;) κατά της Μαρίνας Σάττι: «Το video clip προσβάλλει το επάγγελμα μας» (video)

Επίθεση στο videoclip της Μαρίνας Σάττι έκανε ο γγ της ομοσπονδίας ταξί

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018