Newsroom

Newsroom

Πρώτη συνέντευξη Μαρκαριάν ως ομοσπονδιακός τεχνικός: Αν χάσουμε την πρόκριση στη Γαλλία, θα είναι ένα βήμα πίσω

Πρώτο στόχο την πρόκριση της Εθνικής στο Euro Γαλλίας έθεσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν στην πρώτη του συνέντευξη ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Ο Ουρουγουανός τεχνικός συνέστησε να μείνει χαμηλά ο πήχης των προσδοκιών αφού όπως είπε δεν έχει "μαγικό ραβδί" και θα στηριχθεί στους παίχτες που έχουν αποδείξει την αξία τους. 

2254645

Πρώτο στόχο την πρόκριση της Εθνικής στο Euro Γαλλίας έθεσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν στην πρώτη του συνέντευξη ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Ο Ουρουγουανός τεχνικός συνέστησε να μείνει χαμηλά ο πήχης των προσδοκιών αφού όπως είπε δεν έχει “μαγικό ραβδί” και θα στηριχθεί στους παίχτες που έχουν αποδείξει την αξία τους. 

Στην αρχική τουτοποθέτηση, ο Σέρχιο Μαρκαριάν έπλεξε το εγκώμιο των συνεργατών του: “Με την συνεργασία της ΕΠΟ και του Καραγκούνη, φτιάξαμε μία τεχνική ομάδα με πείρα, με επαγγελματική πείρα. Όπως είναι ο Κωστένογλου… Θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Δουλεύουμε πολύ και θα συνεχίσουμε, για να μην κάνουμε λάθη” είπε.

Για τις προσδοκίες που έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι από εκείνον είπε: “Στη βαλίτσα μου δεν υπάρχει μαγεία. Στη βαλίτσα μου υπάρχουν μόνο ρούχα. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι αλλά μόνο δουλειά”.

Ερωτώμενος για το τί έχει πάει στραβά με την Εθνική ο Ουρουγουανός τεχνικός σημείωσε: “Η Εθνική όλα αυτά τα χρόνια είχε ένα στιλ. Καλή άμυνα και στην αντεπίθεση να βάλουμε γκολ. Με τον καιρό, όμως, χάθηκε αυτό το στιλ. Δεν γίνεται να περπατάμε πίσω. Πρέπει να βγούμε μπροστά. Το καλό ποδόσφαιρο είναι καλή άμυνα και καλή επίθεση”.

Καλούμενος να απαντήσει σε ποιους παίχτες θα στηριχτεί, είπε: “Δε θα κάνω αλλαγές. Είναι δύσκολη στιγμή. Θα πρέπει να παίξουν αυτοί που έπαιζαν πριν και με τους οποίους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξει τύχη. Θα κάνω κάποιες αλλαγές, όχι μεγάλες. Δεν θα αλλάξω την ομάδα, αλλά τη λειτουργία”. Και συνέχισε: “Για εμένα όλοι έχουν ανοιχτή την πόρτα της Εθνικής. Εμείς βλέπουμε αυτούς που παίζουν έξω, γιατί τους είδαμε στο Μουντιάλ”. 

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…