Newsroom

Newsroom

Χυδαία επίθεση Ψαριανού στον Κώστα Βαξεβάνη και η απάντηση του δημοσιογράφου

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός διάλεξε αυτόν τον τρόπο για να σχολιάσει ανάρτηση του www.koutipandoras.gr (διαβάστε την εδώ) που…

psarianos 4

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός διάλεξε αυτόν τον τρόπο για να σχολιάσει ανάρτηση του www.koutipandoras.gr (διαβάστε την εδώ) που αφορούσε ερώτηση που κατάθεσε ο ίδιος με τους συναδέλφους του Γιώργο Αμυρά και Χ. Ταχιάου για τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές, στα οποία έχει επενδύσει κι ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ του Γιώργου Μπόμπολα:

«Ως δημοσιογράφος κατανοώ απολύτως  το προσωπικό δράμα  που περνάει ο συνάδελφος  Κώστα Βαξεβάνης.

Ως βουλευτής και ως άνθρωπος δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον πάσχοντα συνάδελφο και του εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Καλώ  την Ε.Σ.Η.Ε.Α. και τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους μέλη της ή όχι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο οικονομικό και όποιον άλλον τον συνάνθρωπό μας.

Σ’ αυτή τη κρίσιμη περίοδο της ανθρωπιστικής κρίσης η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη προς τους πάσχοντες  είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Του ευχόμαστε καλή αποθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του και σύντομα να είναι και πάλι γερός κοντά μας».

Αυτή είναι η απάντηση που δίνει στον κ. Ψαριανό ο Κώστας Βαξεβάνης:

«Αγαπητέ Γρηγόρη, ακόμα και η επίκλησή σου στο δράμα είναι μια προσωπική κωμωδία».

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.