Newsroom

Newsroom

Ο Ερντογάν φοβάται μην τον δηλητηριάσουν

Οι επικριτές του τον έχουν ονομάσει “ο νέος σουλτάνος” καθώς ο  πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την…

erdogan 25

Οι επικριτές του τον έχουν ονομάσει “ο νέος σουλτάνος” καθώς ο  πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την εφημερίδα  Hurriyet θα είναι προστατευμένος από κάθε απειλή δηλητηρίασης χάρη σε εργαστήριο το οποίο θα κατασκευασθεί μέσα στο πολυτελές πρόεδρικό μέγαρο της χώρας.
«Οι επιθέσεις δεν γίνονται πλέον δια της οδού των όπλων, αλλά δι’ αυτής των τροφίμων», δήλωσε ο Τσεβντέτ Ερντόλ, γιατρός ο οποίος είναι επίσης βουλευτής του κυβερνώντος ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
«Εργαστήριο θα εγκατασταθεί επίσης στο μέγαρο», πρόσθεσε, ώστε να προλαμβάνει οποιαδήποτε τοξική, χημική, ραδιενεργό ή βιολογική επίθεση θα μπορούσε να έχει στόχο το πρόσωπο του 61χρονου αρχηγού του τουρκικού κράτους μέσω τροφίμων και ποτών.
Ο προσωπικός του γιατρός  υπογράμμισε ότι μέχρι τώρα καμιά απόπειρα αυτού του είδους δεν έχει εντοπιστεί στο πολυτελές συγκρότημα του προεδρικού μεγάρου στην Άγκυρα, όπου «ομάδα πέντε γιατρών βρίσκεται σε υπηρεσία 24 ώρες το 24ωρο».
 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…