Newsroom

Newsroom

Νοσοκόμα κλείδωσε μωρό στο συρτάρι και πήγε να δει τηλεόραση

Σε κάθειρξη 22 ετών καταδικάστηκε μια νοσοκόμα από τη Ζιμπάμπουε, επειδή κλείδωσε σε ένα συρτάρι ένα μωρό επειδή έκλαιγε πολύ…

zimbabwe

Σε κάθειρξη 22 ετών καταδικάστηκε μια νοσοκόμα από τη Ζιμπάμπουε, επειδή κλείδωσε σε ένα συρτάρι ένα μωρό επειδή έκλαιγε πολύ δυνατά! Η νοσοκόμα το παράτησε εκεί και στη συνέχεια, πήγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα να δει τηλεόραση, αφήνοντάς το να ξεψυχήσει.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Chronicle, η 22χρονη Βάιολετ Μόγιο είχε αναλάβει να προσέχει το μωρό ενώ οι γονείς του εργάζονταν στην πόλη Μπουλαουάγιο, το δεύτερο σε μέγεθος αστικό κέντρο της χώρας.

Η νοσοκόμα κατηγορείται ότι τάισε το ηλικίας 10 μηνών βρέφος και το έβαλε να κοιμηθεί, όμως μετά από πέντε ώρες εκείνο ξύπνησε και άρχισε να κλαίει. Η Μόγιο προσπάθησε ματαίως να το ηρεμήσει και τελικά το τύλιξε σε μια κουβέρτα και το έκλεισε στο συρτάρι για να δει τηλεόραση με την ησυχία της. Όταν πήγε να το ξαναδεί, τρεις ώρες αργότερα, το παιδάκι είχε σβήσει.

«Πολύ σκληρή και βάναυση» χαρακτήρισε ο δικαστής τη συμπεριφορά της νεαρής κοπέλας και την καταδίκασε για φόνο εκ προθέσεως. Ανακοινώνοντας την ποινή, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είπε: «Παρά το κλάμα του μωρού, επιλέξατε να το αγνοήσετε και να πάτε στο σαλόνι για να δείτε μια ταινία στην τηλεόραση, κάτι που υποδηλώνει με σαφήνεια ότι θέλατε να το σκοτώσετε».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…