Newsroom

Newsroom

Δ. Στρατούλης: “Για την κυβέρνησή μας δεν υπάρχουν ψαλίδια στις συντάξεις”

Απόλυτα σίγουρος ότι δεν υπάρξει καμία μείωση σε κανονικές και πρόωρες συντάξεις δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης,…

stratoulis 6

Απόλυτα σίγουρος ότι δεν υπάρξει καμία μείωση σε κανονικές και πρόωρες συντάξεις δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα.

“Για την κυβέρνησή μας δεν υπάρχουν «ψαλίδια» στις συντάξεις, ούτε στις κανονικές, ούτε στις πρόωρες και δεν θα γίνουν νέες μειώσεις συντάξεων, ούτε νέες αυξήσεις ορίων ηλικίας. Αυτά τελείωσαν με την ψήφο του λαού στις 25 Ιανουαρίου”, τόνισε ο κ. Στρατούλης ενώ πρόσθεσε ότι “όσον αφορά τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, δεν έχουμε δώσει και ούτε πρόκειται να δώσουμε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου μας, να αυξηθούν οι προβλεπόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις προηγούμενων κυβερνήσεων για ποινές, ούτε να αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης”.

Συγκεκριμένα, όπως υπογράμμισε ο υπουργός, δεν πρόκειται να θιγούν ούτε στο δημόσιο, ούτε στον ιδιωτικό τομέα, τα θεμελιωμένα και κατοχυρωμένα δικαιώματα των ασφαλισμένων.

Επιπλέον, ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις προγραμματικές της δηλώσεις και θα μπει “οριστικά φρένο στις μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων και στις αυξήσεις των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης”.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…