Βαριά "καμπάνα" στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πολύ βαριά ποινή για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η…

leoforos episodia

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πολύ βαριά ποινή για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στη Λεωφόρο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε τους «πράσινους» με αφαίρεση τριών βαθμών, αποκλεισμό της έδρας τους (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Η ποινή των δύο αγωνιστικών θα ισχύσει για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη. Η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε το «τριφύλλι» με την μεγαλύτερη δυνατή ποινή και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η «πράσινη» ΠΑΕ θα ασκήσει έφεση για την εν λόγω απόφαση που κρίνει ουσιαστικά την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.

Η απόφαση:

«Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης: «Σας διαβιβάζουμε συμπληρωματικά με την από 108/24-2-2015 κλήση που σας αποστείλαμε και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 7495/2015 έγγραφο του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων θεωρούμενο ενιαίο σώμα μ’ αυτήν»:
Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 108/24-2-15 κλήση προς απολογία της Α΄ βάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και την από 25-2-15 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.
Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, κατά πλειοψηφία ως προς την ποινή αφαίρεσης των τριών (3) βαθμών». 
Σε άλλες αποφάσεις της η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 5.000 στην ΠΑΕ Πανιώνιος, 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 500 ευρώ στην ΠΑΕ Εργοτέλης.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…