Newsroom

Newsroom

"Food Call Μarket": Μια γιορτή… γεύσης στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας

"Food Call Μarket"

1 373

Μια νέα πρωτοβουλία εγκαινιάζεται πολύ σύντομα στην Αθήνα: Πρόκειται για το “Food Call Μarket”, μια αγορά τροφίμων που φιλοδοξεί να γίνει το μηνιαίο ραντεβού όσων αγαπούν το φαγητό και αναζητούν νεές γεύσεις! Το πρώτο σημείο συνάντησης θα είναι το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας, όπου θα στηθεί για πρώτη φορά το “Food Call Market” στις 7 και 8 Μαρτίου 2015, από τις 12:00 ως τις 20:00.  

Το «Food Call Μarket» είναι μια διήμερη γιορτή γεύσης. Μία αγορά τροφίμων, γλυκών και ποτών στημένη με σύγχρονη αισθητική και διαφορετικό κάθε φορά τρόπο, ανάλογα με τους συμμετέχοντες και τις γαστρονομικές τάσεις, πλαισιωμένη από παρουσιάσεις συνταγών γνωστών σεφ και food bloggers, διαλέξεις από διατροφολόγους και dj sets.

Μια ομάδα καλοφαγάδων δοκιμάζει, ενημερώνεται, επιλέγει και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για καλό φαγητό, ποτό και γλυκό. Oι Food Call αφού έστρωσαν τα δικά τους τραπέζια με όλα τα προϊόντα που ανακάλυψαν, αποφάσισαν να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί με όλους εμάς, δημιουργώντας το «Food Call Market». 
 
Στόχος της γευστικής κοινότητας του «Food Call Μarket», είναι να φέρει σε επαφή παραγωγούς και καταναλωτές, να αναδείξει και να προβάλει το καλό φαγητό, γλυκό και ποτό μέσα από τον κάθε παραγωγό, μάγειρα, ζαχαροπλάστη, food blogger αλλά και την νοικοκυρά, τον ερασιτέχνη και οποιονδήποτε έχει ταλέντο στη μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική και θέλει να διαθέσει τα προϊόντα του.

food call market

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές:

Αγγελική Καραχάλιου & Μανώλια Κίτσου
email: [email protected]
τηλ.:694 8515249, 693 7814168

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…