Newsroom

Newsroom

Οι αποκαλύψεις από το νέο HOT DOC στο γερμανικό ARD

Με δύο μεγάλα ρεπορτάζ του, το γερμανικό ARD και η δημοσιογράφος Ναταλί Αμίρι αναφέρονται στις αποκαλύψεις του τεύχους 70 του…

hotdoc teuxos 70

Με δύο μεγάλα ρεπορτάζ του, το γερμανικό ARD και η δημοσιογράφος Ναταλί Αμίρι αναφέρονται στις αποκαλύψεις του τεύχους 70 του HOT DOC.

Το κανάλι αναφέρει όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την προσπάθεια που έγινε πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου να κλείσει η έρευνα για το σύμβουλο του Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.Ο Παπασταύρου είναι καταθέτης στην HSBC με 5,5 εκατομμύρια ευρώ και συνδικαιούχους τους γονείς του.

Το γερμανικό κανάλι καταγράφει και την προσπάθεια των δημοσιογράφων του HOT DOC να ανασυνθέσουν το κατεστραμμένο αρχείο του ΣΔΟΕ που η Διοίκηση έσκισε και πέταξε στα σκουπίδια. Από το αρχείο του ΣΔΟΕ που παρανόμως καταστράφηκε προκύπτει πως έχουν εξαφανιστεί υποθέσεις ελέγχου μεγάλων επιχειρήσεων.

«Ελληνικό οικονομικό σκάνδαλο – Η ανώτατη φορολογική αστυνομική αρχή καλύπτει φοροφυγάδες», αναφέρεται στον τίτλο σχετικού δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα του ARD.

Εδώ το δεύτερο ρεπορτάζ. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…