Newsroom

Newsroom

Άκου, Βενιζέλε!

Κύριε Ευάγγελε Βενιζέλε, λέτε ότι αποχωρείτε από το ΠΑΣΟΚ για να μη γίνετε Ζίγδης και Κουβέλης. Μακάρι για εσάς να…

ego venizelos 9

Κύριε Ευάγγελε Βενιζέλε, λέτε ότι αποχωρείτε από το ΠΑΣΟΚ για να μη γίνετε Ζίγδης και Κουβέλης. Μακάρι για εσάς να μένατε στην Ιστορία ως Ζίγδης ή ως «άλλος Ζίγδης». Αλλά θα μείνετε ο ως ο πιο άγαρμπα ελισσόμενος μωροφιλόδοξος πολιτικός. Ο οποίος αν και συνταγματολόγος δέχεται να πειραματιστεί ως υπουργός Οικονομικών σε μια αιμάσσουσα οικονομικά χώρα, για να αναλάβει εξουσία. +/- Δείτε τη συνέχεια

Ένας πολιτικός που το δήθεν του τον σπρώχνει να ζητάει πτήσεις με το προεδρικό αεροπλάνο τιμής ένεκεν. Να φωτογραφίζεται με τον Ομπάμα και για να γίνει ντε και καλά αρχηγός επιχαίρει κυνικά και δημοσίως για την ήττα του κόμματός του. Ένας εγωκεντρικός, ένα άνθρωπος με ογκώδη εγωισμό που του λες «καλημέρα» και σου απαντάει «εγώ εφηύρα τη καλημέρα».

Το δυστύχημα για την υστεροφημία σας είναι ότι θα μείνετε στη Ιστορία ως συγκυβερνήτης τής γαλέρας στην οποία μετατρέψατε την Ελλάδα. Θα σας μάθουν οι επόμενες γενιές ως βοηθό τού αρχιτέκτονα τής εξευτελιστικής λιτότητας. Ένας «Καλλικράτης» πλάι στον «Ικτίνο» τού μνημονίου, τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου. Το δυστύχημα με εσάς είναι ότι δεν θα μείνετε στους αιώνες ως (ο καλός άνθρωπος) Ζίγδης. Ούτε καν ως διάττων αρχηγός Κουβέλης. Θα μείνετε ως ισοπεδωτικός «Μπένι» που κατέβασε τα ποσοστά τού κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ περίπου σε επίπεδα ΚΟΔΗΣΟ. Η Ιστορία θα σας καταγράψει απλώς ως «Βενιζέλο» (*) με ό,τι αυτό σημαίνει στην Ελλάδα της καταστροφής. Ούτε Ζίγδης ούτε Κουβέλης. Για τιμωρία θα μείνετε απλώς ως Βενιζέλος! Μια βιβλιοθήκη μόνος σας. Ουδέν δυστυχέστερο για το πολικό σας «μετά».

(*) Με πιθανή υποσημείωσε του ιστορικού: «Κρίμα το όνομα».
Σημείωση: Η εικονογράφηση είναι μέρος από παλαιότερο εξώφυλλο του Hot Doc.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.gr

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018