Newsroom

Newsroom

"Συνέβη κάτι ασύλληπτο: Οι Ελληνες παρά τις ρητές εντολές της Γερμανίας ψήφισαν πρωθυπουργό τον αριστερό Τσίπρα"! (δείτε αποσπάσματα α

Τη σάτιρα, άλλοτε επιτυχημένη κι άλλοτε όχι, επιστράτευσε η χιουμοριστική εκπομπή της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης «Heute Show» για να σχολιάσει…

germania 12

Τη σάτιρα, άλλοτε επιτυχημένη κι άλλοτε όχι, επιστράτευσε η χιουμοριστική εκπομπή της κρατικής γερμανικής τηλεόρασης «Heute Show» για να σχολιάσει τα όσα εξελίχθηκαν στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Στην εκπομπή, η οποία σημειώνει υψηλή τηλεθέαση στη Γερμανία, εμφανίστηκαν έλληνες ρεμπέτες να είναι μέθυσοι, ενώ η Ελλάδα λάνσαρε και το δικό της smartphone με Ονομασία Προέλευσης το… feta phone. «To feta phone είναι προϊόν των θετικών αποτελεσμάτων των ωραίων μεταρρυθμίσεων που επέβαλαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα», ειρωνεύτηκε ο παρουσιαστής.

Οσο για το πότε οι Ελληνες θα αποπληρώσουν τα χρήματα που έχουν πάρει από τους Γερμανούς, Η απάντηση δίνεται από το Μαντείο των Δελφών, το οποίο ζητά ευρώ να πεταχτούν στη φωτιά για να ακουστεί ο χρησμός. Η απάντηση είναι στις 21 Μαρτίου 2739.

«Εχει συμβεί κάτι ασύλληπτο αυτή την εβδομάδα: Οι Ελληνες παρά τις ρητές εντολές της Γερμανίας ψήφισαν πρωθυπουργό τον αριστερό Τσίπρα», σημείωσε επίσης ο παρουσιαστής.

 

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…