Newsroom

Newsroom

Αγωνιστές και "Αρτέμηδες"

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, καλησπέρα. Είναι εκπληκτικό πόσο μοιάζει η Ελλάδα της γερμανικής κατοχής με τη σημερινή. Στο πρώτο ΟΧΙ που ειπώθηκε…

pitsirikos

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, καλησπέρα. Είναι εκπληκτικό πόσο μοιάζει η Ελλάδα της γερμανικής κατοχής με τη σημερινή.

Στο πρώτο ΟΧΙ που ειπώθηκε στους «εταίρους», ξεφύτρωσαν δεκάδες από την αντιπολίτευση που παίζουν το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα!

Δυστυχώς, έχουμε και μεταγραφές, από τα «αδέλφια» μας στην Κύπρο! Πάντα υπήρχε μια τάση, αλλά… τόση μεγάλη παραγωγή!

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΠΟΤΑΜΙ έτοιμοι να πουλήσουν πάλι την Ελλάδα κοψοχρονιά, χωρίς καμιά αντίσταση, κανένα ενδοιασμό, καμία επιφύλαξη!

«Προσκυνώ πολυχρονεμένε μου…»
Μάκης

(Αγαπητέ Μάκη, λογικό είναι αυτό που λες γιατί η Ελλάδα ήταν πάντα προτεκτοράτο. Η μόνη διαφορά είναι πως το 1947 οι Βρετανοί παρέδωσαν την Ελλάδα στους Αμερικανούς -και μετά η Ελλάδα πέρασε υπό γερμανική ηγεμονία μέσω της ΕΟΚ-, ενώ σήμερα υπάρχει ένα νέο παιχνίδι παγκόσμιας μοιρασιάς, το οποίο δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει, οπότε δίνει δυνατότητα για πολιτικούς ελιγμούς. Οι κομπραδόροι της αστικής τάξης -που ξεσκίζουν την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες- δεν έχουν πατριωτική συνείδηση. Είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν έχουν πατριωτική συνείδηση οι Έλληνες πολίτες. Πάντως, οι πολίτες του ΕΑΜ είχαν. Αν δεν φάμε ξανά τη φόλα Αριστερά-Δεξιά, δηλαδή αν δεν αποδειχτούμε χαζοί για μια ακόμα φορά και παραμείνουμε ενωμένοι, έχουμε μια μεγάλη και μοναδική ευκαιρία. Να είσαι καλά.)

Πηγή: http://pitsirikos.net/2015/01/%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82/

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Χαριτσης 0

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Η Νέα Αριστερά καλεί «όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους…