Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο Μαυρίας – Πήρε Σαντάνα ο Ολυμπιακός

Μεταγραφές για τους δύο «αιωνίους» στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τονΦελίπε Σαντάνα ενώ στα πράσινα ντύθηκε ξανά ο Χάρης Μαυρίας. …

mavrias

Μεταγραφές για τους δύο «αιωνίους» στο ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τονΦελίπε Σαντάνα ενώ στα πράσινα ντύθηκε ξανά ο Χάρης Μαυρίας. 

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος αφίχθη στην Ελλάδα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Ο 28χρονος σέντερ μπακ θα αγωνιστεί ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες από τη Σάλκε, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» αποφάσισα τη λύση της συνεργασίας με τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ξανά ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος θα δοθεί δανεικός από τη Σάντερλαντ στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού κινήθηκαν αστραπιαία και με άκρα μυστικότητα, προκειμένου να πετύχουν το deal κι εν τέλει κατάφεραν να ντύσουν ξανά στα πράσινα τον νεαρό άσο, μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε σαν τρελός να φορέσει ξανά τα πράσινα της καρδιάς τους, και αρνήθηκε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από ξένους συλλόγους.

Ο Μαυρίας αναμένεται στην Αθήνα το Σάββατο και το απόγευμα θα πέσουν οι υπογραφές.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…