Newsroom

Newsroom

Καναδάς: Έχασε το τζακ-ποτ για… 7 δευτερόλεπτα!

Το μισό ενός τζακπότ ύψους 27 εκατομμυρίων δολαρίων στη λοταρία διεκδικούσε ένας Καναδός, όμως το δικαστήριο είχε… αντίθετη γνώμη.  Ο…

Το μισό ενός τζακπότ ύψους 27 εκατομμυρίων δολαρίων στη λοταρία διεκδικούσε ένας Καναδός, όμως το δικαστήριο είχε… αντίθετη γνώμη. 
Ο άντρας έχασε την υπόθεση, καθώς κρίθηκε ότι δεν δικαιούται το ποσό αυτό επειδή καθυστέρησε 7 δευτερόλεπτα να περάσει το τυχερό δελτίο του από το μηχάνημα ώστε να θεωρηθεί έγκυρο!

Σήμερα τελείωσε η δικαστική μάχη του λογιστή Τζόελ Ίφεργκαν, που κράτησε επτά χρόνια και ο οποίος ζητούσε να του δοθούν τα μισά κέρδη του λαχείου.

Η τυχερή-άτυχη νύχτα για τον λογιστή ήταν η 23η Μαΐου 2008, λίγα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, όταν ο Ίφεργκαν πήγε στο μπακάλικο της γειτονιάς για να αγοράσει δελτία για την κλήρωση του “Λότο Σούπερ 7”. Ο υπάλληλος του είπε να βιαστεί εάν ήθελε να προλάβει τη διορία κατάθεσης των δελτίων.

Το ρολόι στο μηχάνημα επικύρωσης των δελτίων έδειχνε 20:59 αλλά μόνο ένα από τα δύο δελτία του καταγράφηκε εγκαίρως. Το δεύτερο -αυτό που περιείχε τους τυχερούς αριθμούς- εκτυπώθηκε και επικυρώθηκε επτά δευτερόλεπτα μετά τις 21:00 και κατά συνέπεια θα ίσχυε για την κλήρωση της επόμενης εβδομάδας.

Ο υπάλληλος εξήγησε στον Ίφεγκραν ότι μόνο το ένα δελτίο του ίσχυε για την κλήρωση της 23ης Μαΐου και τον ρώτησε αν ήθελε να αγοράσει και το δεύτερο. Ο λογιστής δέχτηκε και πλήρωσε και τα δύο.

Τα χρήματα τελικά δόθηκαν σε έναν άλλο τυχερό, ενώ ο Ίφεργκαν μήνυσε την Loto-Quebec, που διαχειρίζεται τα τυχερά παιχνίδια.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή