Newsroom

Newsroom

Κρεμάστηκε επειδή η κόρη του φωτογραφήθηκε στο Playboy

Η γυμνή φωτογράφηση στο γνωστό ανδρικό περιοδικό Playboy (έκδοση Ρουμανίας) της εντυπωσιακής Loredana Chivu, «κόστισε» στον πατέρα της, την ίδια…

chivu

Η γυμνή φωτογράφηση στο γνωστό ανδρικό περιοδικό Playboy (έκδοση Ρουμανίας) της εντυπωσιακής Loredana Chivu, «κόστισε» στον πατέρα της, την ίδια του τη ζωή. Η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η πράξη αυτή, θα οδηγούσε τον πατέρα της στην απόγνωση με την πιο δυσάρεστη τροπή. Να βάλει τέλος στη ζωή του!

chivu 4

Η 25χρονη καλλονή, μίλησε για το δράμα της, λέγοντας πως ο πατέρας της σταμάτησε να της μιλάει μετά τη φωτογράφηση. «Ήταν αρκετά αναστατωμένος όταν έμαθε τι είχα κάνει. Απομονώθηκε από τους ανθρώπους και προσπάθησε να απομονώσει και εμένα από την υπόλοιπη οικογένεια. Πίστευα ότι εκεί θα τελείωνε όλο αυτό, ότι θα το ξεπερνούσε αλλά δε περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», είπε η Loredana. 

chivu 3

Το μοντέλο, παρά τις άπειρες λάγνες φωτογραφίες στο Instagram, είχε δεμένη σχέση με τον πατέρα της, τον οποίο βρήκε η ίδια απαγχονισμένο στη σοφίτα του πατρικού σπιτιού! «Ποτέ δεν θα συνέλθω από το σοκ», ανέφερε. 

chivu 2

chivu 5

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…