Newsroom

Newsroom

"Φάπα" Κοτζιά σε Βενιζέλο κατά τη τελετή παράδοσης

Αιχμές για τη δράση των ευρωπαίων εταίρων άφησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών,…

kotzias 0

Αιχμές για τη δράση των ευρωπαίων εταίρων άφησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών, ο νέος υπουργός Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος τόνισε ότι «προσπάθησαν να μας φέρουν προ τετελεσμένων πριν καν ορκιστεί η νέα κυβέρνηση». Ο κ. Κοτζιάς τόνισε: «Ορισμένα δείγματα, ορισμένων εταίρων μας δεν ήταν τα καλύτερα. Παραβίασαν τους κανόνες λειτουργίας της ΕΕ και προσπάθησαν να μας φέρουν προ τετελεσμένων πριν καν ορκιστεί η νέα κυβέρνηση. Όποιος νομίζει ότι στο όνομα του χρέους η Ελλάδα θα απαρνηθεί από την κυριαρχία της και από την ενεργητική δραστήρια συμβολή της στην ευρωπαϊκή πολιτική, κάνει λάθος».

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό πως «ούτε μια φορά, ούτε μια στιγμή, η Ελλάδα απεδέχθη πίεση ή προσπάθεια πίεσης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας και άμυνας, με μοχλό την οικονομική κρίση και ιδίως τα ζητήματα δημοσίου χρέους».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…