Newsroom

Newsroom

Το WhatsApp τώρα και στο PC σας

Το μεγάλο βήμα έκανε επιτέλους, μετά από απαίτηση χιλιάδων φανατικών, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, να διαθέσει την πλατφόρμα…

whatsapp 1

Το μεγάλο βήμα έκανε επιτέλους, μετά από απαίτηση χιλιάδων φανατικών, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, να διαθέσει την πλατφόρμα και για υπολογιστές, μέσω του web. Η εφαρμογή WhatsApp είναι ένας εξυπηρετητής μέσω ίντερνετ, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για κατέβασμα στον υπολογιστή.

Ο χρήστης πρέπει απλά να επισκεφτεί τη σελίδα της φαρμογής στο διαδίκτυο, (μόνο μέσω του Chrome), και να σκανάρει τον κωδικό QR μέσω της εφαρμογής στο smartphone, ώστε να πραγματοποιηθεί είσοδος στην υπηρεσία.

Η ασυνήθιστη μέθοδος, γίνεται για την ταυτοποίηση του χρήστη, καθώς το WhatsApp χρησιμοποιεί τον αριθμό τηλεφώνου αντί για το όνομα χρήστη/κωδικό. Οι συζητήσεις θα συνεχίζουν να καταγράφονται στο τηλέφωνο και το smartphone που τρέχει την εφαρμογή, θα πρέπει να παραμένει συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Για τη λειτουργία, θα πρέπει να διαθέτουμε εγκατεστημένη στο κινητό μας, την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Αφού την κατεβάσουμε, ανοίγουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε από το μενού το «WhatsApp Web». Κατόπιν μπαίνουμε μέσω του Chrome στη σελίδα εφαρμογής και σκανάρουμε τον κωδικό που θα εμφανιστεί.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…