Newsroom

Newsroom

Η απόλυτη εμπειρία Game of Thrones σε αίθουσες IMAX (video)

Αντίστροφη μέτρηση για τους τυχερούς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς η εταιρεία HBO ανακοίνωσε ότι θα προβληθούν στις τεράστιες…

got

Αντίστροφη μέτρηση για τους τυχερούς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς η εταιρεία HBO ανακοίνωσε ότι θα προβληθούν στις τεράστιες κινηματογραφικές αίθουσες IMAX σε ΗΠΑ και Καναδά, τα δύο τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν της επικής τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones. 

Οι προβολές των επεισοδίων “The Watchers on the Wall” και “Children”, θα κάνουν πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου σε οθόνες IMAX, στις πόλεις Ατλάντα, Βοστόνη, Σικάγο, Ντάλας, Ντένβερ, Χιούστον, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Σαν Αντόνιο, Σιάτλ και Ουάσινγκτον. Προβολές θα γίνουν και στον Καναδά σε Τορόντο και Μόντρεαλ. Τα επικά επεισόδια θα προβληθούν στις αίθουσες έως τις 5 Φεβρουαρίου. 

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που επεισόδια τηλεοπτικής σειράς, θα προβληθούν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Και τί αίθουσες; Τις μεγαλύτερες στον πλανήτη, ώστε να απολαύσουν οι λάτρεις του Game of Thrones τα επεισόδια όπως πραγματικά πρέπει να τα δουν. Στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και μέγεθος αλλά και σε Master Audio ήχο.

Όσον αφορά την πρεμιέρα της 5ης σεζόν, υπομονή και η 12η Απριλίου δεν αργεί…

Δείτε το trailer για τα 2 τελευταία επεισόδια στην IMAX. (προσοχή, υπάρχουν spoilers)

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…