Newsroom

Newsroom

Ποια είναι είναι η "ανήλικη σκλάβα του σεξ" που κατηγορεί τον πρίγκιπα Αντριου για την κακοποίησή της (φωτο)

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, η καταγγελία μίας 30χρονης που ισχυρίζεται ότι υπήρξε «σκλάβα του σεξ»…

andrioy

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, η καταγγελία μίας 30χρονης που ισχυρίζεται ότι υπήρξε «σκλάβα του σεξ» για τον πρίγκιπα Αντριου, όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Οπως αναφέρει η 30χρονη Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που υπογράφει ως Jane Doe #3, υποχρεώθηκε από τον δισεκατομμυριούχο παιδόφιλο Τζέφρι Επστέιν, να «δώσει στον πρίγκιπα ότι της ζητούσε».

1_165.jpg

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι και άλλα ανήλικα κορίτσια είχαν «αγοραστεί για σεξουαλικές δραστηριότητες» από την Γκισλέιν Μάξγουελ, κόρη του μεγιστάνα Ρόμπερτ Μάξγουελ. Μάλιστα, η Γκισλέιν φαίνεται να διευκόλυνε την κακοποίηση του κοριτσιού από τον πρίγκιπα βοηθώντας τον Επστέιν να την μετατρέψει σε αυτό που συνήθως αναφέρεται ως «σκλάβα του σεξ».

Μάλιστα, στις καταγγελίες, η Μάξγουελ περιγράφεται ως εγκέφαλος του συστήματος σεξουαλικής διακίνησης και κακοποίησης ανηλίκων»

Τα νομικά έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο της Φλόριντα κατονομάζουν τον 54χρονο Αντριου, δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ως έναν από τους τρεις άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στην κακοποίηση της πριν από 13 χρόνια, όταν ήταν 17.

Οπως αναφέρεται στα έγγραφα που «καίνε» το Μπάκινγκχαμ: «Ο Επστέιν την ανάγκασε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Πρίγκιπα Αντριου, Δούκα της Υόρκης» Μάλιστα, επισημαίνεται ότι ο πρίγκιπας συμμετείχε σε όργιο με πολλά ανήλικα κορίτσια.

Ο Επστέιν, μακροχρόνιος φίλος του πρίγκιπα Αντριου, ήταν ένας από τους καλύτερα δικτυωμένους άνδρες των ΗΠΑ μέχρι που φυλακίστηκε για 13 μήνες το 2008 για την προσέλκυση ανήλικων κοριτσιών στην πορνεία.

Ο πρίγκιπας έμεινε φίλος μαζί του, παρά την καταδίκη του και είχαν εμφανιστεί μαζί το 2011, μετά την απελευθέρωση του Επστέιν από τη φυλακή.

Χθες το βράδυ ένας εκπρόσωπος από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, δήλωσε: «Αυτό σχετίζεται με μακροχρόνια και συνεχή αστική δίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την οποία ο Δούκας της Υόρκης δεν έχει σχέση και ως εκ τούτου δεν θα σχολιάσει τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, για την αποφυγή αμφιβολιών, οποιαδήποτε κατηγορία για ανάρμοστη συμπεριφορά με ανήλικους είναι κατηγορηματικά αναληθής.»

Μέχρι τώρα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις ιστορίες γύρω από την υπόθεση, αλλά χθες το βράδυ οι δικηγόροι του πρίγκιπα ζήτησαν από το ιδιωτικό γραφείο του να απελευθερώσει μια δήλωση, δεδομένου του υψηλού προφίλ της υπόθεσης, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Η γυναίκα που χθες έκανε αυτούς τους συγκλονιστικούς ισχυρισμούς για τον πρίγκιπα Αντριου, αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα μόνο ως Jane Doe # 3.

Αλλά πηγές στις ΗΠΑ χθες το βράδυ συνέδεσαν τους ισχυρισμούς της,με την ξανθιά μητέρα τριών παιδιών Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία πριν από πέντε χρόνια ενέπλεκε τον Πρίγκιπα στο σκάνδαλο παιδοφιλίας για το οποίο φυλακίστηκε ο Επστέιν.

Οπως ισχυρίζεται η Μις Ρόμπερτς, δεν είχε κακοποιηθεί μόνο από τον Επστέιν, αλλά ταξίδευε σε όλο τον κόσμο μαζί του και υπέστη σεξουαλική εκμετάλλευση από ενήλικες συναδέλφους του, συμπεριλαμβανομένων ισχυρών πολιτικών, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών και επαγγελματιών.

Ηταν μόλις 15 και εργαζόταν στην γκαρνταρόμπα στο Palm Beach της Φλόριντα, που ανήκε στον Τράμπ, όταν γνώρισε τον Επστέιν. Η στενή φίλη του Επστέιν, Γκισλέιν Μάξγουελ, κόρη του μεγιστάνα Ρόμπερτ Μάξγουελ, φέρεται να προσέγγισε την όμορφη, γαλανομάτα έφηβη και της πρόσφερε την ευκαιρία να εργαστεί για πλούσιους που χρειάζονταν μασέρ.

Επισκέφθηκαν το αρχοντικό του Επστέιν σε κοντινή απόσταση όπου της ζητήθηκε να τον γδύσει και να του κάνει μασάζ «Το πρόσωπό μου ήταν κόκκινο από αμηχανία, αλλά ένιωσα τεράστια πίεση να τους ευχαριστήσω. Οση ώρα γινόταν αυτό, μου υπόσχονταν τον κόσμο και ότι θα ταξιδεύαμε στο ιδιωτικό του τζετ και θα είχα ένα καλά αμειβόμενο επάγγελμα».

Ο Επστειν της έδωσε 200 δολάρια για αυτό που ονόμασε «ερωτικό μασάζ» και της είπε να επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Πέρασε τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον Επστέιν, ενώ ήταν κάτω των 18: «Βασικά, ήμουν πόρνη υπό εκπαίδευση για τον ίδιο και τους φίλους του, οι οποίοι μοιράζονταν το ενδιαφέρον του για τα νεαρά κορίτσια» αναφέρει.

Αυτή η φάση της εικαζόμενης κατάχρησης ξεκίνησε μετά από δύο χρόνια, όταν ο Επστέιν της ζήτησε να ταξιδέψει σε ένα νησί της Καραϊβικής και «να κάνει σε ένα φίλο του ότι έκανε και σε αυτόν»

Οπως καταγγέλλει, στη συνέχεια δόθηκε σε άνδρες, ηλικίας από 40 έως 60 ετών, είτε στην Καραϊβική είτε στο ράντσο του Επστέιν στο Νέο Μεξικό. Σε συνεντεύξεις με την Daily Mail μετά τη διευθέτηση της αρχικής νομικής δράσης, η Ρόμπερτς ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον Πρίγκιπα Αντριου συνολικά τρεις φορές.

Υποστηρίζει ότι συνόδευσε τον Επστειν σε ένα ταξίδι έξι εβδομάδων στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, το 2001, και στη συνέχεια πήγαν στο Λονδίνο στο σπίτι της Μάξγουελ. Την επόμενη μέρα, ο Αντριου έφτασε και η Μις Μάξγουελ τους σέρβιρε τσάι και μπισκότα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η Μάξγουελ κάλεσε τον πρίγκιπα να μαντέψει την ηλικία της Βιρτζίνια και όταν ο ίδιος σωστά είπε «17», εκείνη αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο Επστέιν θα πρέπει σύντομα να την δώσει.

Μετά το δείπνο και την επίσκεψη σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου χόρεψε με τον πρίγκιπα, επέστρεψε στο σπίτι της Μάξγουελ. Όλοι πήγαν στον πάνω όροφο και η Βιρτζίνια ζήτησε στον Επστέιν να τραβήξει μια φωτογραφία της με τον Αντριου για να τη δείξει στη μαμά της. Στη συνέχεια έφυγαν όλοι.

Ωστόσο συνάντησε τον Αντριου και μια δεύτερη φορά το Πάσχα του 2001, όπου τον βρήκε να κάθεται σε μια δερμάτινη πολυθρόνα στο σπίτι του Επστέιν στο Μανχάταν.

Η τελευταία συνάντησή της με τον πρίγκιπα ήταν στο νησί του Επστέιν στην Καραϊβική όταν ήταν 18. Η Μις Ρομπερτς αναφέρθηκε επίσης και σε συναντήσεις με τον Μπιλ Κλίντον, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έγινε ποτέ κάτι με αυτόν.

Στο 19ο έτος της ηλικίας της, ο Επστέιν πήρε τη Μις Ρόμπερτς στην Ταϊλάνδη για να κάνει μαθήματα μασάζ. Εκεί συνάντησε έναν αυστραλιανό ειδικό στις πολεμικές τέχνες και τον παντρεύτηκε δέκα ημέρες αργότερα.

Εκαναν τρία παιδιά και έζησαν στην Αυστραλία, αλλά χθες το βράδυ αναφέρθηκε ότι πλέον ζει στο πατρικό της στην Καλιφόρνια, απ’ όπου το είχε σκάσει σε ηλικία 11 ετών.

Μετά τη σύλληψή του το 2008, ο Επστέιν φυλακίστηκε για 18 μήνες κατηγορούμενος για σεξουαλική προσέλκυση ανηλίκων. Αφέθηκε ελεύθερος μετά από 13 μήνες και πλέον ζει ως επί το πλείστον στο σπίτι του στις Παρθένες Νήσους.

0e80004400000578-2894911-prince_andrew_pictured_in_2011_with_multi_millionaire_jeffrey_ep-a-3_1420236447284.jpg

 

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…