Newsroom

Newsroom

Norman Atlantic: Ρυθμίσεις για όσους έχασαν τα οχήματά τους

Στην οριστική διαγραφή των αυτοκινήτων τους, που βρίσκονται εντός του μοιραίου πλοίου Norman Atlantic, θα μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες.…

norman atla

Στην οριστική διαγραφή των αυτοκινήτων τους, που βρίσκονται εντός του μοιραίου πλοίου Norman Atlantic, θα μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες. Επίσης, μπορούν να προβούν και στην αντικατάστασή τους, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, τα φορτηγά δημόσιας χρήσης, μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς την υποβολή αποτυπωμάτων των αριθμών πλαισίων και χωρίς την καταβολή των παραβόλων για αντικατάσταση των πινακίδων.
Τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης, θα αντικατασταθούν χωρίς την υποβολή ανάλογου με το μικτό βάρος ύψος ακαθαρίστων εσόδων ενώ τα επιβατικά και φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 4000 χιλιόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα διαγραφής, με δικαιολογητικό την απόδειξη επιβίβασης του αυτοκινήτου στο πλοίο.

Τέλος, με επιστολή του στον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ζητά την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων αυτών ή σε περίπτωση καταβολής την επιστροφή τους.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…