Άνοιγμα στην “Αριστερά της ευθύνης” από το Ποτάμι μέσω Λυκούδη

Η συμπόρευση των Μεταρρυθμιστών του Σπύρου Λυκούδη με το Ποτάμι επισημοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου έξω από την Παλιά Βουλή το…

lykoudis 0

Η συμπόρευση των Μεταρρυθμιστών του Σπύρου Λυκούδη με το Ποτάμι επισημοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου έξω από την Παλιά Βουλή το πρωί της Τετάρτης όπου μίλησαν ο Σταύρος Θεοδωράκης κι ο ανεξάρτητος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

“Ο Λυκούδης εκπροσωπεί την Αριστερά που θα θέλαμε. Εκπροσωπεί δηλαδή την Αριστερά του Παπαγιαννάκη, του Κύρκου, την Αριστερά που επαναστατεί με λόγο, που πατάει στα πόδια της. Από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι θέλει να εκφράσει και αυτή την Αριστερά” είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στην ανανεωτική Αριστερά. Αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να αποκαταστήσει την ασάφεια του πολιτικού του στίγματος: “Πιστεύουμε δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή ένας νέος χώρος, όπως είναι το Ποτάμι δεν θα πρέπει να έχει αποκλεισμούς, ούτε στα Αριστερά του, ούτε προς τον Φιλελεύθερο χώρο”.  

Από τη μεριά του ο Σπύρος Λυκούδης δήλωσε: “Συμπλέουμε με το Ποτάμι, αυτός είναι ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές”, ώστε “να διαμορφωθεί μια ισχυρή δύναμη που θα ισορροπήσει την πολιτική ζωή του τόπου”. είπε ο Σπύρος Λυκούδης, αποσαφηνίζοντας επίσης ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ, εκλογικού χαρακτήρα και οι σχετικές φήμες δεν είναι αληθείς. Εμείς υπενθυμίζουμε παρόλ’αυτά ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής ψήφισε υπέρ του Σταύρου Δήμα στη 2η ψηφοφορία στη Βουλή.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Π. Τατσόπουλος και Γρ. Ψαριανός, η πρώην ευρωβουλευτής Άννυ Ποδηματά, ο πρώην βουλευτής Π. Κουναλάκης και η πρώην γγ του υπουργείο Εργασίας Αθ. Δρέττα. 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…