Newsroom

Newsroom

Ντου και ξύλο για την "Αγιά Σοφιά"!

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί -εμμέσως- και το θέμα της κατασκευής του γηπέδου…

aeknf

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί -εμμέσως- και το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ πήρε μια επεισοδιακή τροπή με «ντου» και άγριο ξύλο!

Οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν και επιτέθηκαν σε πρόσωπα – μέλη του Δ.Σ. που έχουν τεθεί ανοιχτά εναντίον της ανέγερσης του γηπέδου – υλοποίησης σχεδίου της «Αγιάς Σοφιάς», με αποτέλεσμα να διακοπή βίαια η διαδικασία, αλλά και να παρέμβει η αστυνομία!

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι, και το φυτίλι άναψε για τα καλά στην ψηφοφορία που ακολούθησε για να αποφασιστεί αν θα μπει στην ατζέντα το εν λόγω θέμα. Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής άρχισαν ένα προς ένα να καταψηφίζουν την πρόταση και αμέσως μετά ακολούθησε η ένταση.

Δημότες –φίλοι της ΑΕΚ- που είναι υπέρ της κατασκευής του γηπέδου, οι οποίοι παρακολουθούσαν την συνεδρίαση (όπως και κάποιοι εκ των 17 πολιτών που κατέθεσαν την προσφυγή στο ΣτΕ), αντέδρασαν έντονα.

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ενώ ακολούθησαν και αντεγκλήσεις μεταξύ των υπέρμαχων του πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» και των… αντιφρονούντων. Κάποιοι μάλιστα δεν έμειναν στα λόγια και πιάστηκαν στα χέρια. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της κ. Βασιλόπουλο πέντε δημοτικοί σύμβουλοι χτυπήθηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…