Newsroom

Newsroom

Νέο αίτημα για άρση απορρήτου του Αποστολόπουλου

Νέο αίτημα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του φερόμενου ως μεσάζοντα στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργου…

apostolopoulos 5

Νέο αίτημα για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του φερόμενου ως μεσάζοντα στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργου Αποστολόπουλου, κατέθεσε η δικηγόρος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ελένη Τζούλη, μετά τις πληροφορίες ότι το πρώτο σχετικό αίτημα δεν έγινε δεκτό από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Αν πράγματι αληθεύει, είναι δικαστικό πραξικόπημα. Αν δηλαδή δεν ενδιαφέρει τον κ. εισαγγελέα το γεγονός ότι ο Αποστολόπουλος μιλούσε στα τηλέφωνα με τον Χαϊκάλη, αν δεν ενδιαφέρει τον κ. εισαγγελέα να μάθει ποιος ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο δύο λεπτά πριν τις 6 το απόγευμα που είχε κατακλύσει η αστυνομία το σπίτι του Χαϊκάλη και ανέμενε τον δράστη, αν δεν ενδιαφέρει την αστυνομία ποιος ήταν ο χορηγός του Αποστολόπουλου», σημείωσε μιλώντας στο Mega η κ. Τζούλη, «ποιον προσπαθούν να καλύψουν;».

Η ίδια ανέφερε πως κατέθεσε η ίδια αίτημα ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου ώστε να φύγει η υπόθεση από τα χέρια του Π. Παναγιωτόπουλου, για τον οποίο «κλονίζεται σφοδρα η εμπιστοσύνη μας για την αμερόληπτη στάση του» και να αποφασίσει για την άρση του απορρήτου το δικαστικό συμβούλιο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…