Newsroom

Newsroom

Έρευνες για δολοφονίες αγοριών από δίκτυο παιδεραστών με εμπλοκή πολιτικών!

Η βρετανική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τις πιθανές δολοφονίες τριών μικρών αγοριών, τις δεκαετίες του 70’ του 80’ και του…

uk police

Η βρετανική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά τις πιθανές δολοφονίες τριών μικρών αγοριών, τις δεκαετίες του 70’ του 80’ και του 90’, από ένα δίκτυο παιδεραστών, στο οποίο εμπλέκονταν πολιτικοί και δημόσια ιδρύματα!

Ο «Νικ», ένα από τα φερόμενα ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, κατηγόρησε ευθέως βουλευτές και άλλες προσωπικότητες ότι σχετίζονται με τους φόνους των τριών παιδιών, ηλικίας μεταξύ 7 και 16 ετών. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το ένα από τα αγόρια παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα από αυτά τα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του «Νικ», ο ίδιος και πολλά άλλα αγόρια οδηγούνταν σε σπίτια του Λονδίνου και των προαστίων της πρωτεύουσας, ακόμη και σε στρατιωτικές βάσεις όπου τα κακοποιούσαν σεξουαλικά πολλοί άνδρες.

Ο μάρτυρας εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς ότι κακοποιήθηκε από τα 7 του χρόνια μέχρι τα 16 του, σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Πίμλικο του νοτιοανατολικού Λονδίνου, περιοχή όπου κατοικούν πολλοί πολιτικοί. Έκκληση έκαναν οι Αρχές από τους κακοποιημένους άντρες πλέον, να εμφανιστούν και να καταθέσουν.

Την περίοδο αυτή η αστυνομία του Σάσεξ ερευνά επίσης την εξαφάνιση και τη δολοφονία ενός 8χρονου αγοριού, του Βισάλ Μεχότρα, το 1981. Το καλοκαίρι του 2013, τα αρμόδια υπουργεία επιβεβαίωσαν πως έχουν εξαφανιστεί 114 φάκελοι που αφορούσαν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το 1979 μέχρι το 1999.  Ο ένας από τους φακέλους αφορά την εμπλοκή βουλευτών και άλλων προσωπικοτήτων σε ένα δίκτυο παιδεραστίας.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε η υπόθεση του Τζίμι Σάβιλ, του πρώην παρουσιαστή του BBC που πέθανε το 2011 και σήμερα θεωρείται από τη Σκότλαντ Γιαρντ ως «ένας από τους χειρότερους σεξουαλικούς εγκληματίες στην ιστορία της χώρας».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό