Newsroom

Newsroom

Έψαξε και βρήκε κοπέλα με ίδιο ονοματεπώνυμο με αυτό της πρώην του

Μπορεί η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ να ράγισε την καρδιά και τα όνειρά του, αλλά ο πρώην αρραβωνιαστικός της δεν το βάζει…

kop cov

Μπορεί η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ να ράγισε την καρδιά και τα όνειρά του, αλλά ο πρώην αρραβωνιαστικός της δεν το βάζει κάτω! Απευθύνει δημοσίως έκκληση για να βρει άμεσα μια άλλη γυναίκα με το ίδιο… ονοματεπώνυμο ώστε να κάνει μαζί της τον γύρο του κόσμου!

kop 2

Ο Τζόρντι Αξάνι, έγινε διάσημος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, με το που δημοσιεύτηκε η αγγελία του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit.
Ο 28χρονος Καναδός από το Τορόντο, είχε αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια στο όνομα της αρραβωνιαστικιάς του για να γυρίσουν μαζί τον κόσμο. Αυτό ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του στην Ελίζαμπεθ, η οποία απότι φαίνεται δεν το εκτίμησε και τον χώρισε.

Ο Τζόρντι ήταν αδύνατον να ακυρώσει τις κρατήσεις ή να αλλάξει τα ονόματα των επιβατών, κιαι αποφάσισε να βρει μια άλλη Ελίζαμπεθ, ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του. 
Προχώρησε μάλιστα και σε διευκρινίσεις μέσω της αγγελίας, λέγοντας ότι ψάχνει για μια «έξυπνη και ενδιαφέρουσα» γυναίκα, χωρίς να είναι απαραίτητη η ανάπτυξη μιας «ρομαντικής σχέσης» ή κάποια αποζημίωση. Όλα τζάμπα δηλαδή!

kop 4

Οι απαντήσεις που έλαβε ο Τζόρντι ήταν συνολικά 18 από κοπέλες που τις λένε Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ. Ο νεαρός επέλεξε για σύντροφό του στο ταξίδι μια 23χρονη φοιτήτρια η οποία ωστόσο έχει ήδη άλλον δεσμό.

Το ταξίδι των δύο θα πάρει σάρκα και οστά στις 21 Δεκεμβρίου από τη Νέα Υόρκη ενώ μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν το Μιλάνο, την Πράγα, το Παρίσι, τη Μπανγκόκ και το Νέο Δελχί. 
Η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ Νο2, τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό CTV ότι ο Τζόρντι είναι ένας άνδρας με τον οποίο ελπίζει πως θα περάσει ευχάριστα, αλλά η σχέση της με τον φίλο της είναι “σταθερή”. Αν θέλουμε το πιστεύουμε… 

kop4

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό