Newsroom

Newsroom

Καταδίωξη και σύλληψη πατέρα και γιού στην Πάτρα

Καταδίωξη που θύμισε ταινία του Χόλυγουντ εξελίχθηκε στα Σαγαίικα στην Δυτική Αχαΐα. Συνελήφθησαν πατέρας και γιος, οι οποίοι κατηγορούνται για…

police patra wide

Καταδίωξη που θύμισε ταινία του Χόλυγουντ εξελίχθηκε στα Σαγαίικα στην Δυτική Αχαΐα. Συνελήφθησαν πατέρας και γιος, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συγγενούς τους. 

Το απόγευμα της Δευτέρας, στα Λεχαινά Ηλείας, ο 41χρονος γιος, πυροβόλησε, για αδιευκρίνιστους λόγους, με το κυνηγετικό όπλο του 87χρονου πατέρα του, έναν 41χρονο συγγενή τους, χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Έπειτα από την καταγγελία του περιστατικού, αστυνομικοί εντόπισαν πατέρα και γιο στο σπίτι τους στα Λεχαινά.

Οι δράστες αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών και ο 87χρονος, βγαίνοντας από το σπίτι, έδωσε το όπλο του στον γιο του, προτρέποντας τον να πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έφυγαν από το σπίτι των δύο ανδρών, αλλά το επιτηρούσαν από κοντινή απόσταση.

Χθες Τρίτη, πατέρας και γιος κινήθηκαν με το αυτοκίνητο τους στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, με κατεύθυνση προς Πάτρα. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το ΙΧ, και μετά από καταδίωξη τους συνέλαβαν στην περιοχή Σαγαίικα.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο οπλισμένο με δύο φυσίγγια, εννέα φυσίγγια, ένα κάλυκα, και έξι ναρκωτικά δισκία.

Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…