Newsroom

Newsroom

Ζεράρ Ντεπαρτιέ: "Σκότωσα και έφαγα δύο λιοντάρια"

Δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις από τις ζωοφιλικές οργανώσεις έκανε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ στη διάρκειά συνέντευξής τους…

gerard depardieu

Δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις από τις ζωοφιλικές οργανώσεις έκανε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ στη διάρκειά συνέντευξής τους για το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας Independent.  

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ντεπαρντιέ αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Αφρική, είχε σκοτώσει δύο λιοντάρια που συνάντησε σε σαφάρι. Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, ανέφερε πως υποχρεώθηκε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του από τα άγρια ζώα. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, το τζιπ που μετέφερε τον ίδιο και την παρέα του, υπέστη μηχανική βλάβη στη διάρκεια σαφάρι στην Μπουρκίνα Φάσο. Μπροστά από το όχημα υπήρχαν δύο λιοντάρια τα οποία επί ώρες επέμεναν να επεξεργάζονται το όχημα, καθιστώντας αδύνατον σε κάποιον από τους επιβαίνοντες να κατέβει για να διορθώσει τη βλάβη. Ο Ντεπαρτιέ αναφέρει πως προσπάθησαν να τρομάξουν τα ζώα με πυροβολισμούς, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να τα πυροβολήσουν.  

Παρά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε για την πράξη του αυτή ο 65χρονος επανήλθε στο περιστατικό. Αφού εξήγησε για ακόμη μια φορά το περιστατικό, παραδέχτηκε πως τα λιοντάρια έγιναν γεύμα απαντώντας θετικά στον δημοσιογράφο που ρώτησε αν στη συνέχεια τα έφαγε.  

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο περιστατικό που είχε συμβεί το 2011 σε πτήση της Air France, από την οποία  εκδιώχθηκε επειδή ούρησε στον διάδρομο κατά την απογείωση. Ο Ντεπαρτιέ ανέφερε πως η αεροσυνοδός δεν του επέτρεπε να σηκωθεί από την θέση του ενώ εκείνος ήθελε εσπευσμένα να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Δικαιολογήθηκε αναφέροντας πως υπήρχε καθυστέρηση 45 λεπτών ενώ ανέφερε πως δεν ούρησε στον διάδρομο, αλλά  μέσα σε ένα μπουκάλι.

Πηγή: www.lifo.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…