Newsroom

Newsroom

Oι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες από 27 Νοεμβρίου

Οι νέες ταινίες που μπορούν να απολαύσουν οι κινηματογραφόφιλοι στη μεγάλη οθόνη, από την Πέμπτη 27/11. Τα Θαύματα Τα “Θαύματα” είναι μια ταινία…

Οι νέες ταινίες που μπορούν να απολαύσουν οι κινηματογραφόφιλοι στη μεγάλη οθόνη, από την Πέμπτη 27/11.

Τα Θαύματα

Τα “Θαύματα” είναι μια ταινία για την εξοχή, για την αγάπη ενός πατέρα για τις κόρες του, για την επιθυμία ενός γιου, για τα ζώα, και για τους μικρούς ανθρώπους που ζουν στην τηλεόραση. Οι ήρωες μιλούν όλοι στην τοπική διάλεκτο του Βιτέρμπο, αλλά όταν θυμώνουν, απαντούν και στα Γαλλικά και τα Γερμανικά. Τα “Θαύματα” είναι επίσης ένας μύθος.

 

 

Η Έκρηξη

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Σύλλα Τζουμέρκα, μετά την πορεία της στα διεθνή φεστιβάλ και την εξασφάλιση κινηματογραφικής διανομής σε ευρωπαϊκές χώρες, παίρνει διανομή και στην Ελλάδα. Βίαιη και ειλικρινής, γενναία σαν την ηρωίδα της η έκρηξη την ακολουθεί στην προσπάθειά της να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της. Η μαύρη κωμωδία και το δράμα εναλλάσσονται συνεχώς και μια κρυμμένη τρυφερότητα τρυπάει διαρκώς τη σκληρή πραγματικότητα. 

 

 

Ouija: Πίνακας Πνευμάτων
Μετά την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, η Λέιν και η παρέα της αποφασίζουν να παίξουν το σκοταδιστικό παιχνίδι, Ouija, στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν με το πνεύμα της ώστε να την αποχαιρετήσουν. Στο αποκρυφιστικό αυτό μεταφυσικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Στάιλς Γουάιτ (σεναριογράφος των Possession, Knowing) ένα σκοτεινό πνεύμα θα πείσει την παρέα ότι ο Πίνακας Ouija δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια πύλη εισόδου σε μακάβρια οικογενειακά μυστικά!

 

 

Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης
Οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Dreamworks Animation, με τίτλο «Μαδαγασκάρη» έχουν επιτέλους μια κωμική περιπέτεια αφιερωμένη αποκλειστικά στα κατορθώματά τους. Οι πολυταξιδεμένοι φτερωτοί πράκτορες, μεταφέρουν τη δράση από την Ανταρκτική, στη Βενετία, στην έρημο, στη Σαγκάη, στη Νέα Υόρκη, αλλά και στο Κεντάκι.

 

 

Πρόμαχος
Η ταινία Πρόμαχος είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ελλήνων δικηγόρων που μηνύουν το Βρετανικό μουσείο για την επιστροφή των μαρμάρινων γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας (Παντελής Κοντογιάννης) αναγκάστηκε να αφήσει την πατρίδα του, την Ελλάδα, όταν ήταν παιδί, αλλά τώρα επιστρέφει με την πρόσκληση του διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης (Giancarlo Giannini) για να προχωρήσει την υπόθεση κατά του Βρετανικού μουσείου.

 

 

Drive Hard
Μια από τις νέες ταινίες του Τζον Κιούζακ. Το φιλμ είναι γυρισμένο στην Αυστραλία και μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ταινία καταδίωξης χωρίς να της λείπει και το κωμικό στοιχείο. Ένας πρώην οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων απάγεται από έναν μυστηριώδη κλέφτη και αναγκάζεται να γίνει οδηγός σ’ ένα έγκλημα που τους βάζει στο μάτι της αστυνομίας αλλά και της μαφίας.

 

 

Samba
Στο ίδιο πνεύμα με τους «Άθικτους», το «Samba» είναι μια κοινωνική κωμωδία που αφηγείται μια συγκινητική και παγκόσμια ιστορία με χαρακτήρες προσφιλείς και οικείους. Ο Oμάρ Σι, από τους «Άθικτους», υποδύεται αυτή τη φορά έναν παράνομο μετανάστη. O Σαμπά (Ομάρ Σι) ήρθε στη Γαλλία πριν δέκα χρόνια από τη Σενεγάλη και άρχισε να κάνει διάφορες εποχιακές δύσκολες δουλειές. 

 

 

Αφεντικά Για Σκότωμα 2
Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 “Αφεντικά Για Σκότωμα”, και επανενώνει τους σταρ Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση. Επίσης, ξαναβλέπουμε τη… σεξομανή Τζένιφερ Άνιστον, τον “σύμβουλο εγκλήματος” Τζέιμι Φοξ, και τον πιο εκνευρισμένο από ποτέ Κέβιν Σπέισι.

 

 

Παλληκάρι, Ο Λούης Τίκας και η σφαγή του Λάντλοου
Η σφαγή του Λάντλοου και η δολοφονία του έλληνα μετανάστη και συνδικαλιστή Λούη Τίκα (Ηλία Σπαντιδάκη) αποτελεί μία από τις κομβικές στιγμές του αμερικάνικου εργατικού κινήματος και ενώνει, έναν ολόκληρο αιώνα μετά, τις ΗΠΑ του 1914 με τις εργατικές και μεταναστευτικές διεκδικήσεις της Ελλάδας του 2014. Η Λαμπρινή Θωμά και ο Νίκος Βεντούρας αναζήτησαν τις μνήμες, την ιστορία και την κληρονομιά του Λούη Τίκα και του Λάντλοου στο Κολοράντο και μίλησαν με κορυφαίους ιστορικούς, καλλιτέχνες και απογόνους ανθρακωρύχων, καταγράφοντας τα σημάδια που άφησε στο σώμα της εργατικής Αμερικής. 

 

Πηγή: in.gr

 

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των…

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

fourthiotis 45 0

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Δικογραφία σε βάρος του 56χρονου παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και του 39χρονου εκδότη Μένιου Φουρθιώτη, σχηματίστηκε…

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Κρήτη

Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο στη Σούδα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση (video)

Στη Σούδα επιχειρούν συνολικά 55 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 2 πεζοπόρα