Newsroom

Newsroom

Παραλύουν τα πάντα από τη γενική απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας «παραλύουν» σήμερα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατά…

apergi06

Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας «παραλύουν» σήμερα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και του προϋπολογισμού του 2015.

Τα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια πλοίων και πολλές αεροπορικές πτήσεις έχουν ματαιωθεί.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι το τέλος της κυκλοφορίας, ενώ ΗΣΑΠ και μετρό δε θα λειτουργούν από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα μέχρι το τέλος της κυκλοφορίας. Αντίστοιχα, το τραμ δε θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα ως τη λήξη της βάρδιας.

Παράλληλα, αναστέλλονται τα δρομολόγια του Προαστιακού, και για το λόγο αυτό δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο του μετρό.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την ίδια ώρα καλεί σε συγκέντρωση στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ και μισή ώρα νωρίτερα στα Χαυτεία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…