Newsroom

Newsroom

Τί συμβαίνει με τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα κύριε Γεωργιάδη;

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Βαξεβάνη το πρωί της Παρασκευής, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε άθελά του ένα σοβαρό πρόβλημα…

adon

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Βαξεβάνη το πρωί της Παρασκευής, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε άθελά του ένα σοβαρό πρόβλημα που προκύπτει στην υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τα δύο ελικόπτερα Puma το 2009. 

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2010 ο κος. Γεωργιάδης μαζί με το συνάδελφό του τότε στο ΛΑΟΣ Θάνο Πλεύρη καταθέτει ερώτηση στον τότε υπουργό Άμυνας Ευάγγλο Βενιζέλο όπου τον ρωτά αν έχει επίγνωση πως η υπογραφείσα στις 15 Απριλίου 2009 σύμβαση για τα εν λόγω ελικόπτερα δεν προβλέπει αντισταθμιστικά ωφελήματα και του επισημαίνει πως αυτά έπρεπε να έχουν υπογραφεί πριν την κύρια σύμβαση.

Στην απάντηση του ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει πως στις 29 Μαΐου 2009 υπεγράφη η Σύμβαση 01/09 η οποία αφορά στα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα που απορρέουν από την προμήθεια των δύο Puma.

Παρόλο που ο κος. Βενιζέλος ενημέρωσε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι η σύμβαση που αφορά στα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα υπεγράφη μετά την υπογραφή της κύριας κι όχι πριν όπως προβλέπεται κι είναι προς το συμφέρον του ελληνικού δημοσίου, ο  νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν αντέδρασε και δέχτηκε την απάντηση Βενιζέλου ως ικανοποιητική.

Μπαίνει λοιπόν το ερώτημα που έχουμε πολλές φορές διατυπώσει στο HOT DOC: Τί συμβαίνει με τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα τα οποία όπως αποδείχτηκε στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου είναι ο δρόμος της μίζας;

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…