Newsroom

Newsroom

Άκαρπη η τηλεδιάσκεψη με την τρόικα – Επιμένουν για δημοσιονομικό κενό το 2015 οι δανειστές

Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών, η οποία διήρκεσε περίπου τέσσερις…

troika ekprosopos dnt 1

Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών, η οποία διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, καθώς εξακολουθεί να υπάρχει διάσταση απόψεων για το δημοσιονομικό κενό του 2015, με την ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα να παραμένει ανοιχτή.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2015 και με τη συγκεκριμένη παραδοχή κατατίθεται  το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή ο προϋπολογισμός, ωστόσο η τρόικα εκτιμά το δημοσιονομικό κενό σε τουλάχιστον 1,5 δις. ευρώ και ζητά επιπλέον μέτρα.

Στην τηλεδιάσκεψη, που άρχισε στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα, μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου και Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…