Ο… συγγραφέας βαν Ρομπάι παρουσιάζει στην Αθήνα το βιβλίο του (και) για τον Γιώργο

Με την ιδιότητα του συγγραφέα φτάνει σήμερα Παρασκευή στην Αθήνα ο Χέρμαν βαν Ρομπάι. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα…

rompai

Με την ιδιότητα του συγγραφέα φτάνει σήμερα Παρασκευή στην Αθήνα ο Χέρμαν βαν Ρομπάι. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα παρευρεθεί στην παρουσίαση της ελληνικής μετάφρασης του βιβλίου του «Η Ευρώπη στη θύελλα – Υποσχέσεις και προκαταλήψεις» από τις εκδόσεις «Παπαδόπουλου», το οποίο αφορά την κρίση της ευρωζώνης κι έχει εκτενείς αναφορές στον Γιώργο Παπανδρέου. Για τον πρώην πρωθυπουργό επισημαίνει πως είχε σοκάρει και εντυπωσιάσει τους εταίρους του, αποκαλύπτοντας με «ασυνήθιστα ειλικρινείς όρους την οικτρή κατάσταση των δημόσιων οικονομικών της χώρας του».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν στις 17.30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Λουκάς Τσούκαλης, ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς, καθώς κι ο ίδιος ο κ. βαν Ρομπάι.

Ο ίδιος θα βρεθεί απόψε στα γραφεία της Frontex, ενώ θα γίνει δεκτός κι από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με τον οποίο θα συζητήσουν το μεταναστευτικό.

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»