Newsroom

Newsroom

Εκτός Εθνικής ο Σαμαράς

‘Εκπληξη προκάλεσε η επιλογή του προπονητή της Εθνικής ποδοσφαίρου, Κλαούντιο Ρανιέρι, να μην συμπεριλάβει τον Γιώργο Σαμαρά στην αποστολή της…

samaras 122

‘Εκπληξη προκάλεσε η επιλογή του προπονητή της Εθνικής ποδοσφαίρου, Κλαούντιο Ρανιέρι, να μην συμπεριλάβει τον Γιώργο Σαμαρά στην αποστολή της Εθνικής για την αναμέτρηση στις 14 Νοεμβρίου με τις Νήσους Φαρόε για την προκριματική φάση του Euro 2016, αλλά και του φιλικού αγώνα με τη Σερβία στις 18 του ίδιου μήνα.

Ο προπονητής, παρότι απηύθυνε κλήση σε 17 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού, εν τούτοις δεν επέλεξε τον Σαμαρά, καθώς ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε και στους τρεις αγώνες των προκριματικών (Ρουμανία, Φινλανδία, Β. Ιρλανδία) εκτός ρυθμού και σε κακή κατάσταση, απόρροια της πλημμελούς προετοιμασίας του το καλοκαίρι και της έλλειψης αγώνων με την ομάδα του, τη Γουέστ Μπρομ.

Εκτός έμεινε και ο προερχόμενος από τραυματισμό Λουκάς Βύντρα, ενώ ο Φάνης Γκέκας είναι στις κλήσεις αλλά μένει να φανεί αν θα βρίσκεται και στην αποστολή. Επίσης, επανέρχεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές στους τελευταίους τρεις αγώνες της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Ρανιέρι είναι οι: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Σταφυλίδης, Χάρης Μαυρίας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Φάνης Γκέκας.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό