Newsroom

Newsroom

Πυρά Κακλαμάνη κατά Βενιζέλου: "Ενώ ο κόσμος χάνεται, στο υπουργείο Εξωτερικών βαρκούλες αρμενίζουν"

Στις αν μη τι άλλο σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε γειτονικά της Ελλάδας κράτη, αναφέρθηκε, μιλώντας στον Real…

kaklamanis 6

Στις αν μη τι άλλο σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε γειτονικά της Ελλάδας κράτη, αναφέρθηκε, μιλώντας στον Real FM, o βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, λέγοντας μάλιστα ότι ως έλληνας πολίτης δεν ικανοποιείται με τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος. 

Το ερώτημα που μπαίνει είναι πόσο ξεκάθαρη είναι η αντίδραση της Ελλάδας. Για την Τουρκία έκανε διάβημα ο κ. Βενιζέλος, αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουμε και μία δεύτερη ξεκάθαρη θέση”, ανέφερε ο βουλευτής σχολιάζοντας τα όσα τελευταία συμβαίνουν, τόσο στην Τουρκία, οσο και στην Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου του κατήγγειλε ότι: “ενώ ο κόσμος χάνεται στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, στο υπουργείο Εξωτερικών βαρκούλες αρμενίζουν”.

Ο κ. Κακλαμάνης πρότεινε μάλιστα, να πραγματοποιηθεί στη Βουλή, εκτός ημερησίας διάταξης συζήτηση, αναφορικά με τα εθνική θέματα με πρωτοβουλία της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του πρωθυπουργού.

 

».

δεν ικανοποιούμαι με τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…