Δικαστής για Πιστόριους: "Η απόφαση είναι δική μου!"-"Πάγωσαν" οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ (video)

«Πάγωσαν» οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ με την δικαστική διαδικασία και δεν αντέδρασαν ακόμα και όταν ανακοινώθηκε η απόφαση της…

dikastis 0

«Πάγωσαν» οι γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ με την δικαστική διαδικασία και δεν αντέδρασαν ακόμα και όταν ανακοινώθηκε η απόφαση της δικαστού για φυλάκιση 5 ετών. Οι γονείς της Ρίβα είχαν δηλώσει απογοητευμένοι με την απόφαση του δικαστηρίου να κριθεί ένοχος για φόνο εξ αμελείας και είναι πιθανόν να ήταν προετοιμασμένοι για όσα θα ακολουθούσαν.

Ο πατέρας της Ρίβα, Μπάρι είχε δηλώσει ότι «δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχει και πόσο καλή είναι η νομική του υπεράσπιση. Αν επιτρέπει στους δικηγόρους του να ψεύδονται για λογαριασμό του, θα πρέπει να ζήσει με αυτό το βάρος στη συνείδησή του. Αν λέει αλήθεια και πέρασε τη Ρίβα για διαρρήκτη, ίσως μπορέσω να τον συγχωρέσω μια μέρα. Αν όμως το συμβάν δεν έγινε όπως το περιγράφει, πρέπει να υποφέρει. Και θα υποφέρει», τόνισε.

“Η απόφαση είναι δική μου και μόνο δική μου”, δήλωσε η δικαστής Τοκοζίλε Μασίπα κατά την έναρξη της συνεδρίασης. Η δικαστής έκρινε τον Όσκαρ Πιστόριους ένοχο για φόνο εξ αμελείας και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 5 ετών.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…