Βενιζέλος: Σταλινική μέθοδος προληπτικής συκοφάντησης τα περί χρηματισμού βουλευτών

Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο…

venizelos 83

Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως η αντιπολίτευση ζητά εκλογές, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για την οριστική έξοδο από την κρίση και πως «δεν θέλουν να φτάσουμε σε αυτή τη φάση».

«Έχουν πραγματικά σκυλιάσει γιατί αντιλαμβάνονται ότι εάν αυτό συντελεστεί και κυρίως αν αυτό αρχίσει να φαίνεται στην πραγματική οικονομία στην καθημερινή ζωή, στο χρήμα, καταλύεται η τεχνική βάση αντιπαράθεσης «μνημόνιο-αντιμνημόνιο», η οποία έχει αλλοιώσει το πολιτικό σύστημα, τους συσχετισμούς, τις συμπεριφορές και έχει οδηγήσει σε ακραία σημεία, όχι δημαγωγίας και λαϊκισμού, αλλά συνωμοσιολογίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Υποστήριξε, ακόμα, πως η αποσταθεροποίηση και η αβεβαιότητα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο που έχουμε στην πορεία μας προς την έξοδο από την κρίση και στην αλλαγή σελίδας.

Αναφερόμενος στη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «πρόβλημα δημοκρατίας, πρόβλημα κράτους δικαίου, πρόβλημα πολιτικής λογικής και πρόβλημα πολιτικής αισθητικής».

«Τι είναι προοδευτικό και τι είναι συντηρητικό; Δηλαδή, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στην οποία συμμετείχε και η ΔΗΜΑΡ, είναι «συντηρητική» και η κυβέρνηση στην οποία θα μετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Καμμένος ή η «αντιπροεδρική πλειοψηφία» στην οποία θα μετέχει η Χρυσή Αυγή είναι η «προοδευτική» λύση;» αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την εισαγγελική έρευνα για το θέμα, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «σταλινική μέθοδο προληπτικής συκοφάντησης».

Επισήμανε, ακόμη, πως «θέλουν να εκβιάσουν συνειδήσεις και συμπεριφορές» και πως με αυτόν τον τρόπο «λοιδορούν τη Δικαιοσύνη».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…