Newsroom

Newsroom

Συμφωνία Τσίπρα – Καμμένου για τα "κόκκινα" δάνεια

Να υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση νόμου των ΑΝΕΛ για τα «κόκκινα» δάνεια εφόσον ο Πρόεδρος της Βουλής τη φέρει…

tsipras kammenos

Να υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση νόμου των ΑΝΕΛ για τα «κόκκινα» δάνεια εφόσον ο Πρόεδρος της Βουλής τη φέρει στην Ολομέλεια, συμφώνησαν κατά τη συνάντησή τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε θετικό κλίμα, ενώ με το πέρας της ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως: «η πρόταση αυτή βρίσκεται σε παράλληλο μήκος κύματος και με τις δικές μας προγραμματικές επεξεργασίες, έτσι όπως τις παρουσιάσαμε άλλωστε και στη ΔΕΘ.  Για την αναγκαία εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά και για να υπάρξει μια αναπτυξιακή προοπτική, μια προοπτική τόνωσης της ρευστότητας για να επανεκκινήσει η οικονομία». Ο κ. Τσίπρας σημείωσε πάντως ότι πέρα από τα κοινά σημεία «υπάρχουν και πτυχές όπου έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις».

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να κάνει επαφές και με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης: «Θεωρώ ότι είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσουμε να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει η άλλη λύση. Μια άλλη λύση που δεν θα εξαρτάται ούτε από τις αποφάσεις της κυρίας Μέρκελ ούτε από τις αποφάσεις των τραπεζιτών» σχολίασε.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…